• 瀏覽: 51,526
  • 回覆: 417
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 123people 於 2021-11-25 10:20 PM 發表

你口中的五毛,是由平民百姓化身而成,目的是自發性抗衡反中人士,但隨著反中人士的末落,五毛已自動回復平民百姓之身,香討近幾年已很少人提起五毛兩個字!
我口中的五毛,就是網軍,都是受薪!如果你以為五毛是自發的,你不是太天真,就是太傻 😎

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-11-25 06:54 PM 發表
中國已經用行動表咗態喇!
立即安排澳洲煤炭入口中國!
抵制澳洲行動失敗了!
澳洲抵制中國冬奧成功了!
習近平始終自身硬不起來!
新中國如滿清皇朝般積弱!
https://www.881903.com/news2/china/2419026/中國恢復為澳洲煤炭進口清關
CHING 成功自HIGH...

笑死人.....個個國家都話外交抵制北京冬奧唔派官員出席,你哋出唔出席都影響唔到比賽
係玩抵制就應該唔派運動員出席啦

引用:
原帖由 平陽虎 於 2021-11-25 07:05 PM 發表

於是今晚就支爆,今晚唔爆就聽朝爆,聽朝都唔爆就後日爆,總之日日都支爆。

咁你會唔會開心啲
呃人😓,都係未爆喎,又要去等明天了。

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-11-27 09:55 AM 發表

台灣省省長大執位!
馬英九落了台!
仲有九二共識咩!
共產黨無能保護南海島嶼!
喪權辱國是鉄一般的事實!
夠台灣班濺人勁咩?明明係中華民國所劃既十一段線,宜家完全唔去守護都算啦,但仲要支持美丶日主張,擺明出賣民族利益,仲要口口聲聲話中華民國在台灣,淨係一味識認屎認屁,話自己至係正宗,貨真價實呢。@

有時候覺得政治人物好討厭,體育盛事主要都係運動員參與,政治人物去唔去都冇所謂,更何況主人都因疫情問題唔會邀請冇謂人仕.

引用:
原帖由 發財埋便 於 2021-12-1 04:39 PM 發表

夠台灣班濺人勁咩?明明係中華民國所劃既十一段線,宜家完全唔去守護都算啦,但仲要支持美丶日主張,擺明出賣民族利益,仲要口口聲聲話中華民國在台灣,淨係一味識認屎認屁,話自己至係正宗,貨真價實呢。@
中華民國已經滅亡了!
中華人民共和國就係一中!
仲揾嘢藉口御膊比中華民國!
有膽量有霸氣!
就上中業島拔掉菲律賓國旗!
派遣解放軍上島保衞領土!
否則連小島國菲律賓侵佔中國領土!
成為喪權辱國的歷史!

引用:
原帖由 kid_a 於 2021-12-1 03:04 PM 發表

CHING 成功自HIGH...
睇住外交部部聲都唔敢聲!
口誅筆伐小島國菲律賓插旗佔領中國領土!
又不能堅守抵制澳洲貨入口!
仲High過見到你老婆、老母和姊妹比我思想強姦啊!
如果你有女兒的話!
我簡直仲更加highest添!

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-12-1 10:57 PM 發表

中華民國已經滅亡了!
中華人民共和國就係一中!
仲揾嘢藉口御膊比中華民國!
有膽量有霸氣!
就上中業島拔掉菲律賓國旗!
派遣解放軍上島保衞領土!
否則連小島國菲律賓侵佔中國領土!
成為喪權辱國的歷史!
民國已滅亡?係就唔會令習主席話要用最大努力和平去統一啦。菲係小島國?人地過億人口架,而且背後有歐美勢力撐腰,隨非成日想著大戰,如果為人民著想,當然要忍耐啦,宜家菲方想補給物資亦要經中方同意放行才成,咁又點算屈辱呢?點都好過美丶曰私相授受,太平島為乜由島變礁?當然係因為會擁有經濟專屬區域係原罪囉。

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-11-25 06:54 PM 發表
抵制澳洲行動失敗了!
https://www.881903.com/news2/china/2419026/中國恢復為澳洲煤炭進口清關
敵人已經開始瘋狂, 希望樓主一直保持唔好食藥

引用:
抵制澳洲行動失敗了!
積弱?太誇張了,如果真係咁弱,美國就唔使日日提住中國個名啦,仲要一陣美丶英丶澳,一陣又五眼,一陣又美丶日同盟,吓吓要去揾幫手,美國本身軍力都應橫掃地球啦。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-11-25 06:57 PM 發表

動下大腦🧠
其實做乜又入返澳洲煤

引用:
原帖由 4ichicken 於 2021-12-2 08:53 AM 發表

其實做乜又入返澳洲煤
乜你唔知澳洲揾緊世貿去仲裁咩?間中幫襯吓又可封住世貿把口,正式一舉兩得至真呢。

中國好似冇請佢出席喎

中國跟本沒請尾陰賊澳走狗等小狗狗來中國冬奧,
別自作多情!滾吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]