• 瀏覽: 51,437
  • 回覆: 417
  • 追帖: 1
+2
想信祖國要兩手準備,如果國內疫情嚴重,為人民及外來運動員著想,冬奧要延期或取消。

最後只剩下 蟲國和非洲的難兄難弟

又不是這班外交官去比賽,不知西方國家搞這麼多有什麼意思?

引用:
原帖由 apple1217 於 2021-11-25 18:47 發表
澳洲媒體披露澳洲政府將不派官員參加北京冬季奧運會,中國外交部發言人趙立堅11月25日進行回應。據中國外交部官方網站11月25日報道,趙立堅主持中

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/a07d5e2f7e9c142c477c84762b5ac941.jpg/lz8Vy-XGK1jyJfliOQ7Uk9WbIMc_IkcufNQxtXzUMbU?v=w1280r16_9
佢同美國都係同樣問題:
啲運動員唔係食禁藥就係肺炎唔打針,
嚟唔嚟得都好成問題,
佢地玩boycott,其實不過係掩飾自身嘅唔問題。

吾使啦,新變種全球通,取消

引用:
原帖由 GP2009 於 2021-11-25 09:31 PM 發表

香討果然多5毛!
香討都多曱甴係事實,Happy Friday都遇到一隻。

硬撼硬

引用:
原帖由 apple1217 於 2021-11-25 10:21 PM 發表

民生比個人榮辱更重要
只有假民主假人權嘅歐美才會為自己而不管國民
個人榮辱?
邊個? 習維尼?

引用:
原帖由 ddboy 於 2021-11-26 10:57 AM 發表

you sure he has 🧠?
Are you sure how to write a sentence with your brain?

澳洲狗!

我都有考慮抵制北京冬奧,因為佢哋到而家都無邀請我。

就好似一對新人結婚, 還沒開始派帖邀請親朋好友, 但某一個人就已經大大聲說我唔會出席嫁, 但其實一對新人從來都無諗住預埋佢。😂

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-11-25 07:45 PM 發表

我唔同黃畜堆埋!
唔好以為非黃即藍!
這個世界是有愛國不支持共產黨執政的人!
曾有過司徒華可惜已經死了。

引用:
原帖由 秋落 於 2021-11-27 05:41 AM 發表

曾有過司徒華可惜已經死了。
當年腐敗無能的滿清皇朝!
就是因為喪權辱國!
而被真正愛國者推翻!
共產黨不要步滿清後塵啊!

孫中山也死了!
死前推翻滿清!

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-11-26 08:42 AM 發表

你又係用下半身諗嘢嘅𨳊筋當腦筋用!
加埋唔夠半吋長嘅腦筋。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]