• 瀏覽: 12,440
  • 回覆: 93
新冠病毒疫情爆發以來,持續出現不同變種病毒株。英國科學家近來發現新的變種病毒株「B.1.1.529」,相信最先在博茨瓦納...

多數都係航空公司或物流業界傳入!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 1125_00992_001.html

厲害 香港第一

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-11-25 04:21 PM 發表
厲害 香港第一
香港巧彩無爆……西人以身養毒遲早培育出一隻變種毒王滅絕人類

外防就要做好啲啦!

外來輸入,唔屬於香港病例。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-11-25 04:33 PM 發表

香港巧彩無爆……西人以身養毒遲早培育出一隻變種毒王滅絕人類
感覺再有變種, 殺傷大加強的話. 外國都要跟大陸香港一樣重新封關

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-11-25 04:35 PM 發表
其實咁先得人驚, 都唔知仲有幾多人再含變種..

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-11-25 04:21 PM 發表
厲害 香港第一
"亞洲僅香港有病例"
係亞洲第一啫, 亞洲地區香港又確係同大英病國聯系最密切嘅

印3宜家完全無公布疫情😏

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2021-11-25 04:18 PM 發表
新冠病毒疫情爆發以來,持續出現不同變種病毒株。英國科學家近來發現新的變種病毒株「B.1.1.529」,相信最先在博茨瓦納...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125160100378-1125_00992_001_01b.jpg?20211125161700

多數都係航空公司或物流業界傳入!

...
內文話該香港男子最近由南非回港……又入香港數?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-11-25 04:35 PM 發表
根本玩標題,內文係南非幾單,個香港人都係南非返嚟

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-11-25 06:16 PM 發表
得中港和老媒還同Dx玩之嘛
法國人民全民都彩你老媒都儍的⋯去第個時空
Dllm

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-11-25 06:16 PM 發表
得中港和老媒還同Dx玩之嘛
法國人民全民都彩你老媒都儍的⋯去第個時空
邊個去邊個時空呀?

生命是何等奇妙?
連病毒都拼命變種,目的都係想生存!
香港人為野豬發聲嘅時候,點解唔為病毒發聲?
地球唔剩得哺乳類動物!
其他物種都有生存嘅權利。

只要人類唔去接觸病毒,就唔會受感染

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]