• 瀏覽: 6,418
  • 回覆: 93
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-11-25 16:33 發表

香港巧彩無爆……西人以身養毒遲早培育出一隻變種毒王滅絕人類
西人想做全球第一個變種新人類

熱賣及精選
呢鑊都幾濕滯!

引用:
原帖由 棧道 於 2021-11-26 01:47 AM 發表

香港會成為輸入病毒去中國既缺口
通關會有變數?

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2021-11-26 01:58 AM 發表

睇內文話全世界先發現10單,其中一單係香港人中左,咁橋香港人中?

定係有大量人感染左呢隻,無查出黎咋
你仲話睇內文?
確診者從南非回港

共存L等死

病毒愈來愈勁

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-11-25 07:13 PM 發表

歐洲已經要再封城
一路養住個病毒真係低能無極限...
仲要個對手好似撒亞人咁...會不斷變強....

病毒關注組:病毒都有生存既權利,疾苗想對抗病毒好卑鄙,支持輿病毒共存反對清零政策!

香港check得嚴, 全部入境都要檢測. 依家好多地方玩咩共存免檢, 有入左都唔知, 到爆開去果陣就仆街.

大陰帝國又有藉口拒黃人移民

毒記的文字偽術

外國玩病毒共存, 咪變種變到唔知咩囉..

引用:
原帖由 kid_a 於 2021-11-26 09:41 AM 發表

一路養住個病毒真係低能無極限...
仲要個對手好似撒亞人咁...會不斷變強....
這都不是最惡劣情況.........假如病毒與其他病毒混合出新變種就PK......!!

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-11-26 09:58 AM 發表

香港check得嚴, 全部入境都要檢測. 依家好多地方玩咩共存免檢, 有入左都唔知, 到爆開去果陣就仆街.
你仲唔係好明白一點.........!!
假如病毒進化到空氣傳播........你真係要準備去火星了......!!
這病毒可怕之處......在於可以活在動物身上.....假如再傳回人類就大大鑊.....!!
溝上動物的病毒......再變成空氣傳播就難防.....本質上防唔到....!!

世衛都要開緊急會議............香港股市都先插為先........睇來件事都幾大單...!!
希望是雷聲大雨點小......!!

病毒都係想生存啫

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2021-11-25 04:18 PM 發表

新冠病毒疫情爆發以來,持續出現不同變種病毒株。英國科學家近來發現新的變種病毒株「B.1.1.529」,相信最先在博茨瓦納...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125160100378-1125_00992_001_01b.jpg?20211125161700

多數都係航空公司或物流業界傳入!

...
怕怕

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]