• 瀏覽: 3,901
  • 回覆: 14
立陶宛真係一個好超越嘅國家

西方多國據報正考慮抵制北京冬奧,立陶宛奧委會則表示,拒絕抵制北京冬奧,指奧運會是全世界、全體奧林匹克運動的盛會,不是主辦國的盛會。 據立陶宛國家廣播電視台報道,17名立陶宛議員呼籲立陶宛政界人士、運動

新聞來源連結:
https://china.hket.com/article/3116162/立陶宛奧委會拒抵制北京冬奧:奧運是世界盛會

do not follow US's order

咁攪笑? 

d政客真係好狗,永遠都係慷他人之慨

人地練左咁多年先有機會參加

一個唔好彩冢後有傷病可能變成係人生唯一一次參加奧運都要比人拎黎做籌碼

立陶宛奧委會唔好去啦......又冇領事+最低級別
邊個理你地呀 

引用:
原帖由 echo1912 於 2021-11-25 02:43 PM 發表

一個唔好彩冢後有傷病可能變成係人生唯一一次參加奧運都要比人拎黎做籌碼
政治家又唔係CEO.......最叻攪政治, 根本就唔識管理

引用:
原帖由 echo1912 於 2021-11-25 02:43 PM 發表

四年一度
又有多少國家願意攪呢
今界只有兩國國家願意舉辦
其一是中國
大家都知蝕本來攪

政棍擺明玩鳩立陶宛奧委會
立陶宛奧委會倒自己米?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-11-25 02:37 PM 發表

西方多國據報正考慮抵制北京冬奧,立陶宛奧委會則表示,拒絕抵制北京冬奧,指奧運會是全世界、全體奧林匹克運動的盛會,不是主辦國的盛會。 據立陶宛國家廣播電視台報道,17名立陶宛議員呼籲立陶宛政界人士、運動

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3115000/3116162/ltw_1024.jpg
好明顯有班立逃狗收左老尾錢搞事 好似當年香港黑暴運動咁 

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-25 02:44 PM 發表
立陶宛奧委會唔好去啦......又冇領事+最低級別
邊個理你地呀 
我哋大方啲,人家運動員嚟到,一樣好好招呼,政客就叫佢哋返去啦

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-11-25 07:04 PM 發表

我哋大方啲,人家運動員嚟到,一樣好好招呼,政客就叫佢哋返去啦
d反覆小人國....可免則免...

精神分裂國家

割左蓆拿wo, 依家個問題唔係你地比唔比面出席, 係中國比唔比你地運動員甚至所謂高官入境wo, 你地問清楚先好出發wo, 唔係屆時連總統都要齊齊原機遣返就燶wo

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-11-25 02:37 PM 發表

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3115000/3116162/ltw_1024.jpg
臘蟲丸去唔去都冇人care

可能立陶宛班機一到,就話捉到幾個染疫,原機遣返

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]