• 瀏覽: 26,958
  • 回覆: 264
+4
仲有盈利 感恩吧
先得罪大陸
再得罪埋黃甴 
班黃甴唔放火都偷笑啦

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-11-25 02:09 PM 發表

公關災難,內地小粉紅搞垮維他奶
點似你一啲愛國心都無!

引用:
原帖由 87er 於 2021-11-25 03:26 PM 發表

“張通告一出就應該知道L嘢啦,仲要唔嗲唔屌”

高層怕黃職員叫手足裝修廠房點算?
先會唔嗲唔吊,等件事冷卻咗先算~
2021年7月發生,無點發生曱甴出街破壞啦!!!佢係怕曱甴,定係怕半年就跌一半股價

呢啲咪係一粒甴曱屎攪壊一鍋粥!

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-11-25 03:20 PM 發表
請著班黃屍無腦的高層, 呢次真係撐暴撐出禍
黃屍曱甴最叻玩爛d野咪移民,佢地有糧出就得,理得公司死

管理層好有問題, 又要黃, 要反祖國, 又要賺祖國錢.   自已反省下, 敗了祖業, 敗家仔女駝衰家.  家門不幸......香港商界黃的為多.   

一個員工攪冧間公司。呢個員工就係累人累物。

可以發展新加坡, 菲律賓, 印尼或越南市場, 相信反應唔錯, 不用依靠某強國

慘 受政治拖累

創了52週新低, 黃他奶沒有好結局.   對手見到呢D敗家仔女最開心   

引用:
原帖由 中秋會表姐 於 2021-11-25 02:26 PM 發表
我所有維他飲品,豆腐乜都已經停止購買一段長時間,黃狗必敗💪
申利:71之後,一包維他乃都未買過!

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2021-11-25 03:17 PM 發表

百度左一下內地, 十字奶係內地好似又沒咩業務

唔係一定幫佢"宣傳"一下

以前返國內經常買來飲
價係比起香港平好多  又買四送一 好抵飲

引用:
原帖由 樓上浪漫的黑頭 於 2021-11-25 03:39 PM 發表
可以發展新加坡, 菲律賓, 印尼或越南市場, 相信反應唔錯, 不用依靠某強國
生活習慣呢....那些人飲豆幻最多?? 可以做的一早做了.    今天52週新低, 低處未算低, 現在是剛開始

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]