• 瀏覽: 26,729
  • 回覆: 264
+4
仲想優先恢復內地業務?  你間公司比幾隻小強玩謝咗嘞,執咗佢啦,唔係越蝕越多

呢間公司仲未交人,國內同志仍需努力。

老闆原來係反政府?反國家嘅賣國賊,維他奶,你哋都係快啲執笠吧啦

引用:
原帖由 大滾友 於 2021-11-25 02:57 PM 發表
繼維奶奶之後,十字奶都申請自殺
最仆街係原材料都是來至國內的

引用:
原帖由 賭爸 於 2021-11-25 02:51 PM 發表

最新請了一大班全黃媒KOL唱十字歌
仲想累香港
神棍奶

等睇幾時要清盤,曱甴公司仲以為自己好叻

今期十字牌又想學維他奶

https://fb.watch/9uXB7QQeZ4/

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-11-25 02:09 PM 發表

公關災難,內地小粉紅搞垮維他奶
原來你都係反政府同反國家嘅生物嚟,咁就真係抵你呢世都買唔起樓喇

一個內部通告令公司唔見幾億.
真係字字值千金呀..

引用:
原帖由 dtw 於 2021-11-25 01:51 PM 發表
維他奶公布至9月底止,中期盈利大跌95%,至3280萬元。公司指,由於業績不理想,以及須要優先恢復內地業務表現,因此不派中期息。 上半年度經營溢利亦急挫95%至4200多萬元,受到內地銷售下跌、疫情逐漸受控,政府減少提供有關疫情的補貼;同時恢復去年於疫情下減少的廣告和推廣支出等。 上半年度收入36億...

公司指,雖然面對重大逆境及困難,已展開一項周詳計劃,在繼續推動其他增 ...
仆街了,成 50 蚊跌落嚟,睇嚟仲有排跌。

有200幻人日日飲奶支持,點會咁㗎,黃人講一套做一套,又話黃色經濟圈好掂。

呢個教訓話比大家聽炒晒啲曱甴先有將來

一隻估值高到爆既股票

引用:
原帖由 花生之友 於 2021-11-25 03:05 PM 發表
呢個教訓話比大家聽炒晒啲曱甴先有將來
連老板都炒埋??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]