• 瀏覽: 6,845
  • 回覆: 58
繼美國總統拜登上周表示考慮外交抵制明年2月舉行的北京冬奧,以抗議中國人權問題,澳洲傳媒周四(25日)報道,當地政府亦考慮

忠心狗就是忠心狗,一定要跟從主人,自己不敢決定!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/bkn-20211125113144604-1125_00992_001.html

我都唔明外交杯葛有何意意,只是象徵多過實際,不過立陶魚又真係差啲做狗都唔聽主人命令,
唔驚主人收返比果六億骨頭

杯葛奧運,立陶宛奧委會話事咩?

are they officials from other countries being invited? if china does not invite them to come, can they diplomatic boycott the Olympics when they are not asked to attend?

非奧運人員入到境先算

澳洲真係忠心

做得跟美狗, 點會唔杯葛.

已表態唔出席開幕禮嘅國家,中國就無需邀請啦,大家好下台階

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-11-25 01:26 PM 發表
非奧運人員入到境先算
得......冇邀請既歐美朋友, 要隔離21日, 2日驗1次江門

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-25 01:28 PM 發表
澳洲真係忠心
有美爹狗餅吃了……

正宗跟尾狗

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-11-25 01:34 PM 發表
做得跟美狗, 點會唔杯葛.
舔美很落力,黃絲三毛很欣賞

袋鼠國果然係老美最忠心嘅狗

杯葛冬奧
英國:NO
立圖宛: NO

澳洲仔: 我狗沖上街都要杯葛

根本大陸冇邀請, 怕冇面咪自已話唔去lor

=你想溝果條女開生日P, 係唔請你...心照啦..

主題標籤 #冬奧
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]