• 瀏覽: 6,909
  • 回覆: 58
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-25 01:28 PM 發表
澳洲真係忠心
大家同種吖嘛!
白皮豬覺得自己零舍高檔.

其實所有外國人員都要檢測及隔離十四日,外國政要都要咁做,冇例外,

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-11-25 01:05 PM 發表
繼美國總統拜登上周表示考慮外交抵制明年2月舉行的北京冬奧,以抗議中國人權問題,澳洲傳媒周四(25日)報道,當地政府亦考慮

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125113144604-1125_00992_001_01b.jpg?20211125115542

忠心狗就是忠心狗,一定要跟從主人,自己不敢決 ...
美國响運動度攪政治,黃絲啞晒

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-11-25 04:33 PM 發表

點都有意義過口交部既咀炮強烈譴責同堅決反對既。阿婆都識背
大陸講1句....美國就要燒錢派飛機+軍艦+派狗糧比盟友

正一澳洲狗

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-11-25 01:16 PM 發表
我都唔明外交杯葛有何意意,只是象徵多過實際,不過立陶魚又真係差啲做狗都唔聽主人命令,
唔驚主人收返比果六億骨頭
當老美對中國所做的一切壞事一一被中國擊破後, 唯有用杯葛才能取得一點成就感。所以杯葛對狗奴才和無能的主子是有精神上勝利的意義。

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-11-25 01:34 PM 發表
做得跟美狗, 點會唔杯葛.
澳洲是食屎狗!

總理係服務澳人?定服從尾主既呢?運動員辛苦一世,連比賽既自由都無……人權 L到你地吠喇!無意見?如果港隊杯葛東奧,唔知人權L會唔會吠到痴左呢?成日搬龍門人權L會唔會思覺失調?

果然夠曬忠心

英澳加日係老尾最忠心嘅狗

主人拋件骨頭就趕住去接

生滋狗又亂咁吠

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-11-25 01:16 PM 發表
我都唔明外交杯葛有何意意,只是象徵多過實際,不過立陶魚又真係差啲做狗都唔聽主人命令,
唔驚主人收返比果六億骨頭
我淨係知我地日後...

佢哋主辦任何嘢我們可以同樣咁做。

鍵盤翻頁
左右