• 瀏覽: 6,887
  • 回覆: 58
引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-11-25 01:16 PM 發表
我都唔明外交杯葛有何意意,只是象徵多過實際,不過立陶魚又真係差啲做狗都唔聽主人命令,
唔驚主人收返比果六億骨頭
點都有意義過口交部既咀炮強烈譴責同堅決反對既。阿婆都識背

唔明國家杯葛又唔包括運動員

澳洲

玩抵制中國並不在乎, 老美以為可以此來要脅中國果真是戇L鳩到無人有

咁得意

澳洲有乜冰上競技項目?

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-11-25 13:05 發表
繼美國總統拜登上周表示考慮外交抵制明年2月舉行的北京冬奧,以抗議中國人權問題,澳洲傳媒周四(25日)報道,當地政府亦考慮

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125113144604-1125_00992_001_01b.jpg?20211125115542

忠心狗就是忠心狗,一定要跟從主人,自己不敢決 ...
本身都無得睇無所謂,自己包辦晒最好

個個都話考慮杯葛, 第一個衝出來真係唔參加之後, 其他齊齊話取消杯葛派員參加

澳洲莫理遜成功成為美國契弟排行榜第一

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-11-25 01:45 PM 發表
袋鼠國果然係老美最忠心嘅狗
running dog

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-11-25 01:41 PM 發表
已表態唔出席開幕禮嘅國家,中國就無需邀請啦,大家好下台階
大方d照邀請,邀唔黎一件事

澳狗有種便禁止運動員到中國比賽。

澳洲仲忠心過英國。

引用:
原帖由 team1234567 於 2021-11-25 05:40 PM 發表

大方d照邀請,邀唔黎一件事
以香港結婚請飲做一個例子,有人唔想出席飲宴,會事先同主家講,你唔好畀帖我,我唔會嚟,連人情都慳返,真人真事,唔係老作,所以我先有咁嘅建議

所以依家有新人結婚擺酒,出帖前都會問下親友會否出席,唔出席嘅就同佢講唔會畀帖佢,費事尷尬

跟美狗

鍵盤翻頁
左右