• 瀏覽: 4,598
  • 回覆: 58
引用:
原帖由 kcsam 於 2021-11-25 01:05 PM 發表
繼美國總統拜登上周表示考慮外交抵制明年2月舉行的北京冬奧,以抗議中國人權問題,澳洲傳媒周四(25日)報道,當地政府亦考慮

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125113144604-1125_00992_001_01b.jpg?20211125115542

忠心狗就是忠心狗,一定要跟從主人,自己不敢決 ...
奧運都唔關外交事,外交抵制有咩用呢?唔抵得普京被邀請咗,用外交抵制呷幹醋。

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-11-25 01:34 PM 發表
做得跟美狗, 點會唔杯葛.
你仲唔明咩!佢哋係kai到上網睇到邊度話要人,就自己會走去送頭嗰班嘛🤭🤭🤭🤭🤭

澳洲佬做左咁多野, 美佬幾時先比隻爛潛艇佢呀?   

講清楚包唔包運動員先?

中國都冇發請帖話請你們過來飲茶食飯,驚吾請你們就冇面,甘快自我打腫塊面當胖子。

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-11-25 01:05 PM 發表
繼美國總統拜登上周表示考慮外交抵制明年2月舉行的北京冬奧,以抗議中國人權問題,澳洲傳媒周四(25日)報道,當地政府亦考慮

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125113144604-1125_00992_001_01b.jpg?20211125115542

唔係你想澳洲點啫,殖民國不嬲冇主權,主人話乜就乜㗎啦

都話夠膽就叫運動員杯葛,政棍去唔去有鬼人理咩

無撚主見  果然係做狗既材料

蟲國冬奧有冇冰雕連睇

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2021-11-25 01:59 PM 發表

你仲唔明咩!佢哋係kai到上網睇到邊度話要人,就自己會走去送頭嗰班嘛🤭🤭🤭🤭🤭
"kai"真係一個絕佳形容詞, 自己搵屎踩

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-11-25 01:16 PM 發表
我都唔明外交杯葛有何意意,只是象徵多過實際,不過立陶魚又真係差啲做狗都唔聽主人命令,
唔驚主人收返比果六億骨頭
成班傻西係咁架啦!佢地咪唔好黎囉,唔係覺得中央會嬲呀!?

又講新疆?新疆人話我全家都好幸福噃!

引用:
原帖由 急焦失控的幻象 於 2021-11-25 03:44 PM 發表
蟲國冬奧有冇冰雕連睇
去英國睇啦, 天然氣公司排住隊執笠, 手足又失業冇錢交電費, BNO冰雕連, 由倫敦連到曼徹斯特

跟尾鼠

引用:

噢洲做狗超越陰國

罪犯後代, 比主人誘發奴隸基因

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]