• 瀏覽: 4,147
  • 回覆: 67
+6
引用:
原帖由 freddieking 於 2021-11-25 01:20 PM 發表

黃甴畜即刻篤盲雙眼就可以唔使掃安心出行
就算佢地係盲, 都係選擇性去盲, 試下政府再派錢或者派消費卷, 睇下佢地會唔會申請?

如果政府話中學生一人送一部IP13來掃安心,啲學生應該連底褲都掃埋俾佢都無問題。

長者就話唔識用,
黃學生唔肯用就係事實.

咪玩啦, 清貧學生 ?
貧困學生有政府津貼架。

食堂轉外賣,對長者影響唔大

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-11-25 01:20 PM 發表
學生則不獲學校批准帶手機, 呢種學校食屎啦
我果代夠話唔準帶電子雞+煙etc返學啦
果d重要有call機+氣槍+咸書....學校唔比??

個個名牌袋....

引用:
原帖由 錢太多4 於 25/11/2021 13:12 發表
執咗去啦
x2

生意跌兩成?有冇實則數據支持先?叫果d商戶攞果兩成紙仔出黎證明一下,現時真係有「兩成顧客」使用填紙仔!
之後再睇下係咪黃店,黃店分分鐘會攞9成紙仔出黎領功呢!

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-11-25 04:17 PM 發表
生意跌兩成?有冇實則數據支持先?叫果d商戶攞果兩成紙仔出黎證明一下,現時真係有「兩成顧客」使用填紙仔!
之後再睇下係咪黃店,黃店分分鐘會攞9成紙仔出黎領功呢!
https://www.thestandnews.com/politics/曾捲勞資糾紛-黃店-膳心小館宣佈結業

食肆 安心倒閉!
學生 安心帶飯!
手抱BB 安心為佢地買一部手機!
窮長者 安心買外買!
為了通關高官安心地當睇唔到!

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-11-25 01:19 PM 發表
佢要市民掃安心,係唔係應該先每個市民送一部iphone13先呢,唔係點掃
你冇電話咩

呢間嘢啲蛋捲罐,印住隻豬仔又話學生無罪,大家心照啦!

引用:
原帖由 急焦失控的幻象 於 2021-11-25 03:49 PM 發表
班中學生點出去食lunch?
不如問吓中學生有幾多個無智能電話

好明顯係黃人情願唔食,都唔願意掃安心,福佳嘅咪只會係黃店囉,呢d的先至係名乎其實的攬炒!

黑報又用煽動性字眼, 大家小心!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]