• 瀏覽: 32,661
  • 回覆: 300
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2021-11-25 12:10 PM 發表
"村長"都弱智, 咁村民..........
更弱智

🥱吾洗講都知啦  係時代垃圾吾信🤣

Mark Simon 呢隻肥狗現在匿跡消聲,躲在那裏? 已有人証可以通過國際刑警拉佢喇.

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-11-25 12:21 PM 發表
企圖雞姦付國豪都係西門麥既主意?
應該係佢本人嘅私心, 打下爺頭抽下水啫

點樣指使應該再講清楚d,俾d證據出黎

引用:
原帖由 求知客 於 2021-11-25 12:41 PM 發表
Mark Simon 呢隻肥狗現在匿跡消聲,躲在那裏? 已有人証可以通過國際刑警拉佢喇.
在台灣............!!

除左法庭新聞,好少見弱智會認自己智障

小朋友看美國電影大

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-11-25 12:37 PM 發表
我喺度
以為你俾Mirror搶曬鋒頭, 竟然仲有絕招呃like, 生得英俊確係唔同D

恭喜

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-11-25 12:06 PM 發表
內地《環球時報》記者付國豪於前年8月在香港機場遭人禁錮和襲擊,「佔旺女村長」畢慧芬及男子賴雲龍被裁定暴動等罪罪成,分別被判囚51及63個月。他們原不服定罪及刑期,向高院申請上訴許可申請。上訴庭今(25日)開庭處理,其中賴雖然撤銷申請,但指要「稟報」法庭,稱「2019動亂」及機場暴動事件均是「美國間諜」Mark Simon指使,散庭前更高呼「我向14億中國人道歉!」。至於畢方面,她陳詞時承認犯案,但 ...
法官回佢一句

人人都知 只有 黃人黑暴扮唔知 既事實 就唔好攞出黎 當 驚世發現 去講啦, 這樣做只會顯得你幾有 On9, 重申 On9 不是減刑理由

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-11-25 12:06 PM 發表
內地《環球時報》記者付國豪於前年8月在香港機場遭人禁錮和襲擊,「佔旺女村長」畢慧芬及男子賴雲龍被裁定暴動等罪罪成,分別被判囚51及63個月。他們原不服定罪及刑期,向高院申請上訴許可申請。上訴庭今(25日)開庭處理,其中賴雖然撤銷申請,但指要「稟報」法庭,稱「2019動亂」及機場暴動事件均是「美國間諜」Mark Simon指使,散庭前更高呼「我向14億中國人道歉!」。至於畢方面,她陳詞時承認犯案,但 ...
話自己弱智,但識諗好多野

老尾就係咁虛偽無恥,其心可誅,可恨腦殘黃屍早已眼盲心盲了。

引用:
曱甴篤咗個洋曱甴王出嚟,港警可全球通緝。

一個半個話後悔有鬼用咩?  仲有百幾萬黃人黑暴冇被法律制裁個d  現在仍然好得戚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]