• 瀏覽: 8,245
  • 回覆: 74
引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-11-25 04:24 PM 發表
又係乜官
屈麗雯

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-11-25 05:35 PM 發表

但係佢將界刀攞出嚟而且指向阿sir喎
兼且休班警又無動粗, 個官咁都可以幫手做辯護話自衛

以後拎刀指向狗官都得啦   又學到野啦🤣

電梯大堂多數有安裝CCTV,咁都可以放生?

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2021-11-25 12:04 PM 發表
【on.cc東網專訊】女文員被指去年在寓所電梯大堂遇上休班水警查問時激烈反抗,不但「起飛腳」踢警,更用𠝹刀指向警員,之後又涉向警方虛報地址,因而被控襲警、在公眾地方管有攻擊性武器及明知地誤導警務人員罪。她否認所有控罪,案件經審訊後,今天(24日)在西九龍法院被裁

-作為一名和諧粉彩導師,帶備𠝹刀並不等於有意圖使用𠝹刀傷害他人~
-案發至今超過1年,對被告的心理造成很大程度困擾,並加重其心理負擔 ...
豬肉佬會唔會隨身帶住豬肉刀?🤔

又一個髮棺做左辯護律屍

呢啲咁概job title 有必要加「和諧」定劣師作出呢幫人美化?

引用:
原帖由 秋落 於 2021-11-25 03:47 PM 發表
官啊官用鎅刀指向警員屬自衛?
隻九棺似係被告辯護律師!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-25 05:36 PM 發表

屈麗雯
屈控方!

假如我是一個賊!
咁我帶刀帶槍出街!
但我都未做世界之前!
差佬話要搜我身!
我因為自衞而用刀指向差佬!
跟據這審判法例!
我一定冇犯到法!

假如我是黑幫刀手!
我帶刀出街咪好正常!
因為這是我的工作!
我開工時要用刀劈人㗎嘛!
我未劈友時!
差佬搜到我的刀!
跟據這案例!
相信我一定冇犯罪!

律政司做嘢上訴喇!
香港普通法!
衰到變垃圾!

河蟹粉彩導師係乜𨶙嘢職業?

香港根本冇法律,只有狗官自由意志

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2021-11-25 12:04 PM 發表
【on.cc東網專訊】女文員被指去年在寓所電梯大堂遇上休班水警查問時激烈反抗,不但「起飛腳」踢警,更用𠝹刀指向警員,之後又涉向警方虛報地址,因而被控襲警、在公眾地方管有攻擊性武器及明知地誤導警務人員罪。她否認所有控罪,案件經審訊後,今天(24日)在西九龍法院被裁

-作為一名和諧粉彩導師,帶備𠝹刀並不等於有意圖使用𠝹刀傷害他人~
-案發至今超過1年,對被告的心理造成很大程度困擾,並加重其心理負擔 ...
報假地址仲唔係身有屎條9官比d砌生豬肉孔嚇信嚇儍左

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]