• 瀏覽: 40,521
  • 回覆: 267
+2
邊個同立做生意都吾駛同我地做生意

你攞中國底線黎玩唔同你切斷關係唔通加深關係,都白痴。

引用:
原帖由 dtw 於 2021-11-25 10:35 AM 發表
立陶宛外長指中國切斷企業往來 正研究減少對中國依賴北京不滿立陶宛容許台灣於當地設立辦事處,把與立陶宛的外交關係降為代辦級,正到訪美

北京不滿立陶宛容許台灣於當地設立辦事處,把與立陶宛的外交關係降為代辦級,正到訪美國的立陶宛外長藍斯柏吉斯接受《路透社》訪問,指中國不止切斷與立陶宛企業的聯繫,更向其他國家的企業施壓,要求不要與立陶宛有業務往來。他說須物色新的供應鏈,減少對中國的 ...
切斷左先黎研究😂,最驚係到時丸都冇埋先知痛

引用:
原帖由 dtw 於 2021-11-25 10:35 AM 發表
立陶宛外長指中國切斷企業往來 正研究減少對中國依賴北京不滿立陶宛容許台灣於當地設立辦事處,把與立陶宛的外交關係降為代辦級,正到訪美

北京不滿立陶宛容許台灣於當地設立辦事處,把與立陶宛的外交關係降為代辦級,正到訪美國的立陶宛外長藍斯柏吉斯接受《路透社》訪問,指中國不止切斷與立陶宛企業的聯繫,更向其他國家的企業施壓,要求不要與立陶宛有業務往來。他說須物色新的供應鏈,減少對中國的 ...
你老婆派帽,唔通還要跟手足同台?🤔🤔

引用:

臘鴨丸冇膽鬼,近既白俄、俄羅斯唔搞去搞中國,以為中國好恰

美國國務院表示,舍曼歡迎和支持立陶宛加強與印太地區民主政體的聯繫,並重申對立陶宛的支持。

六億信用額夠唔夠

俾人切係一件傷心的事情
都相信要一段時間才能適應

立陶宛開始淆底

同美國台灣做生意咪得囉

自己摞黎衰

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-11-25 11:04 AM 發表
現在才研究?
玩野之前未諗過中國會有反應嗎?
係囉
立陶宛啲官好似食懵咗咁

對美國主子鞠躬盡瘁,死而後已。比澳洲更忠心。

香港新界市場大過你成個立陶宛

搵歐盟國家 德國 法國 做生意就得啦! 反正佢地咁支持你地立陶宛

自己申請

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]