• 瀏覽: 26,268
  • 回覆: 267
  • 追帖: 2
+2
切斷左

咁以後咪唔可以去立逃丸叫G

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-11-25 11:11 AM 發表

立陶宛人均GDP世界排名56,USD22,245。

中國人均GDP世界排名79,USD11,819。

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)_per_capita

睇吓以我後點?

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2021-11-25 11:18 AM 發表
切斷左

咁以後咪唔可以去立逃丸叫G
烏克蘭好似正d

同台灣做多 d 生意囉

有版澳洲畀你睇
仲on99以為歐美會撐你?
🤭🤣

短期內會出現陣痛,但相信市場和企業最終會適應。

短期即係幾多年??

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-11-25 10:44 AM 發表
自己申請的嘈甚麽
立陶宛同波蘭一樣上了賊船.......!!

當年波蘭成了美國在蘇聯的針........為美國進行間諜.......是蘇聯的叛徒.....!!
後來蘇聯解體.......波蘭成了棄卒.........經過多年經營.......及加入歐盟.......波蘭才能平安保命...!!
最後波蘭說出當年背後拆穿身份的人就是尾國.......!!

立陶宛情況差不多..........中東戰事之後..........立陶宛成了美國的黑獄.....!!
收押尾國在中東及世界各地非法綁架得來的人........對外說是恐怖組織頭目...!!
水刑等非人道手法........就是在立陶宛黑獄出現.........是誰爆料大家明白...!!

美國點樣制裁北韓同伊朗,中國照住師傅學就得了

其他歐洲國家,啋你都傻

人真係有狗樣, 戴住個罩都擋唔到

不是研究,而是面對

藍斯柏吉斯又呼籲歐洲國家加強參與印太事務,以抗衡北京的經濟脅迫,又指立陶宛已經作出很好的示範。

立陶宛 on 9 ,唔好以為其他歐洲國家都係 on 9

又有白痴仔攞咩人均GDP打飛機,講呢啲,澳門係世界第一啦,又如何?

引用:
原帖由 PKdickson 於 25-11-2021 10:44 AM 發表
其實中國的手法學美國 
中國係防守,美國係攻擊,手法唔同

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-11-25 10:44 AM 發表
自己申請的嘈甚麽
仲想拖其他國家落水

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]