• 瀏覽: 49,347
  • 回覆: 4
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 zzzxxx111 於 2021-11-25 11:43 AM 發表

Group project就係考驗Team work能力.
將來, 真係做nurse, 都冇可能一個人做晒所有野. 要Team Work.
其實4年u,夾咁多唔同人做project,唔多唔少都會遇到唔肯做野,開會唔出現既人,有乜米同佢講,佢唔改就彈佢出group,洗乜動氣又動手

引用:
原帖由 billy80 於 2021-11-25 12:30 PM 發表
兩隻醫畜
唔打傷對方點樣實習治療,係咪先
原來佢地大大力實習緊佢地所講的觸摸治療,真係好學生

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2021-11-25 12:56 PM 發表

要睇份功課有咩要求,唔係唔鐘意邊個就話踢就踢
咁我又未見有乜project 唔可以踢人出group,可能你個科有咁要

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2021-11-25 02:43 PM 發表

要呀sir同意先得,因為每一組有咩組員呀sir都知,而且當每組5人,踢一個變4人,每人做既嘢多咗,但分數又唔會多咗
同lecturer 單聲係要,當初組group要交list 上去,之後個list 有乜改動都要單聲啦,但我未試過lecturer 反對喎,次次都ok

引用:
原帖由 zzzxxx111 於 2021-11-25 02:50 PM 發表

咁又未必要阿sir同意, 但阿sir就會覺得好麻煩. 會問清楚原因.  然後決定點收科.
反正都有人唔做野, 5人(有1條友唔做野)與4人都冇分別, 而且佢地仍有4人都叫還好,
其實阿sir怕最難搞的, 是被踢個位.
1個人入邊組? 1個人如何完成1個project?
哈哈我試過,有個組員真係好難頂,個project 做到中至尾階段,佢自己話走,我地梗係好行夾唔送啦,最後佢自己完成一個人的group project 囉,時間剩返唔多,我都好佩服佢做

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]