• 瀏覽: 31,498
  • 回覆: 350
  • 追帖: 2
+6
引用:
原帖由 wsvchuen 於 2021-11-25 11:22 AM 發表
大學強制要form group 做功課真係唔好
非大學都要form group啦

好野,黑暴曱甴又私了,又無得做黑醫護了。現在被通緝,快些拿bno畏罪潛逃去小陰蒂國。

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2021-11-25 12:56 PM 發表

要睇份功課有咩要求,唔係唔鐘意邊個就話踢就踢
咁我又未見有乜project 唔可以踢人出group,可能你個科有咁要

曱甴

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-25 11:04 AM 發表
灰衣男果然勇武
嘢嘢打要害,先踢對方條鳩,再飛膝打頭~

垃圾

曱甴互毆

一句HKU SPACE,已經明白啦,爛仔學位,算打得私文了

功課爆衝突,打交比人影到,實影響自己同他人學習機會

引用:
原帖由 ccto14 於 2021-11-25 01:06 PM 發表

對敵人仁慈就是對自己殘忍

2條都係垃圾

引用:
原帖由 石子宏 於 2021-11-25 10:17 AM 發表
網上流傳一段長約4分鐘影片,疑拍攝於位處九龍灣的香港大學專業進修學院(HKU SPACE)九龍東分校課室內,兩名護理系男學生因課業問題口角爭執,繼

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211125/540340027750617088673210.jpeg/L6HxLqc1RMIWIiJ_zOqdiO5rIQJVj7yIr97ecq_e3nI

網 ...
黑暴基因植入這一代,快快走路去英國吧

引用:
原帖由 ccto14 於 2021-11-25 01:06 PM 發表

開波你唔打人要害,人地會打你要害

電影絕學兩絕招:掩隂、插眼
不是亂作

HKU屎卑都有護理讀?救護課程?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-25 01:13 PM 發表

對敵人仁慈就是對自己殘忍
佢不撩隂,可能就會比人撩隂
情況會反過來,佢倒地

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]