• 瀏覽: 49,409
  • 回覆: 350
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 kgoal 於 2021-11-25 11:09 AM 發表
類人袁
你有睇Youtube老高?昨日剛講完類人猿😏

引用:
原帖由 石子宏 於 2021-11-25 10:17 AM 發表
網上流傳一段長約4分鐘影片,疑拍攝於位處九龍灣的香港大學專業進修學院(HKU SPACE)九龍東分校課室內,兩名護理系男學生因課業問題口角爭執,繼

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211125/540340027750617088673210.jpeg/L6HxLqc1RMIWIiJ_zOqdiO5rIQJVj7yIr97ecq_e3nI

網 ...
勁喎!

黃畜又內訌

香港良好青年堅持「和你fight」!

free rider 可恥

引用:
原帖由 石子宏 於 2021-11-25 10:17 AM 發表
網上流傳一段長約4分鐘影片,疑拍攝於位處九龍灣的香港大學專業進修學院(HKU SPACE)九龍東分校課室內,兩名護理系男學生因課業問題口角爭執,繼

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211125/540340027750617088673210.jpeg/L6HxLqc1RMIWIiJ_zOqdiO5rIQJVj7yIr97ecq_e3nI

網 ...
曱甴就係曱甴,甴性難移

引用:
原帖由 victorkc 於 2021-11-25 10:23 AM 發表
黑暴慣左有乜事都私了。
我細時住公屋, 井字樓下有個Common area

兩幫人隻揪羅馬鬥嘼場四面街坊看台,當時警岡係附近

半個鐘頭後, 警車b blue b blue 响好耐先見警察落車

事後街坊話, 警察等你班人互有損傷,下次唔會亂黎

果然之後無同類事件等黃人私了多幾單慢慢再跟進

未來主人,唉......冇眼睇。

怪不得香港有咁多黑暴醫護啦,原來HKU SPAC專收黑暴學生

引用:
原帖由 tongtong2047 於 2021-11-25 11:14 AM 發表
簡單取消佢學籍就得不用說什麼
學校係唔會敢做,校長會比人圍, 非法襟固
最好辦法, 笑住送你出門口, 唔關自己事

呢d人,入到老人院, 會有耐性?

最後會由病人家屬修佢, 攪嗅個名, 行內無得撈

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2021-11-25 10:34 AM 發表
兩個都唔啱,EQ咁低將來做nurse,真係為病人擔心
唔洗睇將來啦, 而家公立醫院罷工救港果D咪就係當年既呢D人囉

引用:
原帖由 ban十 於 2021-11-25 10:49 AM 發表
根本不應設立同學組!他媽的那些又懶 又唔做嘢的同學衹會拖低勤力學生的學分!尤其是僅僅夠分報讀副學士那班垃圾學生拖累好成績的同學的成績!而教學那些教授是否要考慮取消group project呢樣野!
Group project就係考驗Team work能力.
將來, 真係做nurse, 都冇可能一個人做晒所有野. 要Team Work.

睇過條片,個灰衣男真心on 9仔,真係以為自己啱晒咁。出嚟社會做過野,就知根本冇公平㗎啦。唉,呢啲真係讀死書。仲有,係咁唔順超對方就直接打啦,講咁多廢話做咩

我覺得呢到好有問題,香港人有病沉淪得好緊要,對事吾好對人,呢單野讀過sem做開project就知,讀書分group就見盡人性,其實有d組員咩燃都吾做又hea只以晒其他人幫佢搞店d蘇州屎,有獲就byebye你條尾當d同學係佢老豆老母,2條友都錯晒,2個都有打推撞繼而打架,d人又得果睇字,甚至可能dgroup mate覺得冇所謂~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]