• 瀏覽: 49,242
  • 回覆: 350
  • 追帖: 1
+6
space……即係入唔到U,要讀次等學校?

灰衣人仲讀乜野書,入黑社會或去打拳仲好丫白衣肥仔一樣唔好讀晝,成身肥肉冇兩有用,把口仲串貢貢,去做人肉沙包比人打係你的出路

引用:
原帖由 9679n 於 2021-11-26 01:04 PM 發表

你係白衫肥仔?
我係路人甲, 唔肥的

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2021-11-26 11:04 AM 發表

香港大學武術競技系,啱曬呢啲曱甴報讀
呢單嘢之後
應該得返毅進會收留佢哋
佢哋咁打得 香港警隊又多個人才🤭

係咪上緊堂 ? 

引用:
原帖由 hi799 於 2021-11-26 06:31 PM 發表

呢單嘢之後
應該得返毅進會收留佢哋
佢哋咁打得 香港警隊又多個人才🤭
警隊唔要呢啲垃圾

我絕對相信佢有參加黑暴,警方應查下,因為行為動作好面熟。

一定係灰衣男錯左8成,白衣肥仔2成,人地肥仔只係雙手推開你,灰衣男係打人地個頭部要害,依家有曬片,無得走

雖然HKU只係Space但因為醫護界缺人,佢都有大把前途,就係呢一拳佢有機會比人踢出校

呢啲L樣做咗護士, 一有唔滿意, 除時幫病人掹喉

引用:
原帖由 米高奧雲 於 2021-11-26 08:10 PM 發表
一定係灰衣男錯左8成,白衣肥仔2成,人地肥仔只係雙手推開你,灰衣男係打人地個頭部要害,依家有曬片,無得走

雖然HKU只係Space但因為醫護界缺人,佢都有大把前途,就係呢一拳佢有機會比人踢出校
岩 !!!

古時比武招親,今有比武招生

引用:
原帖由 米高奧雲 於 2021-11-26 08:10 PM 發表

睇片灰衫掂個肥仔先啦

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-11-25 11:04 AM 發表

呢個世界不嬲 兩成人做八成人嘅嘢 28定律 vital few trivial many , 基本上同係咪副學士無關, 學士 碩士 博士一樣會發生 人多就會有 social loafing 現象
所以果2成人多數成功,8成人失敗

引用:
原帖由 米高奧雲 於 2021-11-26 20:10 發表

肥仔係推2下,第一下見人唔還再推多野才出事但灰衣人好毒,下下對住頭打仲打後腦唔留手好易出事

引用:
原帖由 ban十 於 2021-11-25 10:49 AM 發表
根本不應設立同學組!他媽的那些又懶 又唔做嘢的同學衹會拖低勤力學生的學分!尤其是僅僅夠分報讀副學士那班垃圾學生拖累好成績的同學的成績!而教學那些教授是否要考慮取消group project呢樣野!
成立學生組目的就是解決團體出現的問題。

如果無學生組,出嚟做嘢既同學好容易因為團體磨擦發生問題,甚至乎連帶病人出現嚴重後果。

現在這件事發生,只是證明更需要學生組。

其實學生不是只有求分數,還要學做人,學校應該要教同學學做人,不能純粹求分數,社會只會產生更多個人主義的人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]