• 瀏覽: 49,417
  • 回覆: 350
  • 追帖: 1
+6
小學雞

引用:
原帖由 ban十 於 2021-11-25 10:49 AM 發表
根本不應設立同學組!他媽的那些又懶 又唔做嘢的同學衹會拖低勤力學生的學分!尤其是僅僅夠分報讀副學士那班垃圾學生拖累好成績的同學的成績!而教學那些教授是否要考慮取消group project呢樣野!
合作好重要!

成班廢柴

香港而家就係養左呢班高分低能先攪到暴動
香港大學生喎。。。。。食屎啦

引用:
原帖由 石子宏 於 2021-11-25 10:17 AM 發表
網上流傳一段長約4分鐘影片,疑拍攝於位處九龍灣的香港大學專業進修學院(HKU SPACE)九龍東分校課室內,兩名護理系男學生因課業問題口角爭執,繼

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211125/540340027750617088673210.jpeg/L6HxLqc1RMIWIiJ_zOqdiO5rIQJVj7yIr97ecq_e3nI

網 ...
MMA ?

在大學見怪不怪,只係今次有人篤灰!

打功夫問功課

曱甴本性難移

前途盡毀

引用:
原帖由 victorkc 於 2021-11-25 10:23 AM 發表
黑暴慣左有乜事都私了。
X2

引用:
原帖由 lcyllya 於 2021-11-25 10:48 PM 發表
讀得呢d副學士嘅都唔係咩讀書材料啦。
灰衫男直頭有狂躁症
讀副學士唔係咩唔見得人
好多人因為一時經濟或家庭問題, 無中學直讀大學, 唔代表佢地無能力
最蠢係咁多選擇
去選呢D space, speed 欺世盜名機構
因為佢地同原本間大學, 一D關係都係....

引用:
原帖由 史太夫 於 2021-11-26 12:38 AM 發表
戰鬥民族香港人
請你搞清楚真正戰鬥民族既定義,人地系好打但打得,而井蛙國人系無膽又怕死,打都係姐手姐腳

引用:
原帖由 beegeejk 於 2021-11-26 03:07 AM 發表
一定係曱甴癈青
呢的仲洗你講咩,香港大部份系黃狗,而4張以下更絕大部份系

病人唔聽話就一個飛膝收你皮。

黃屍話有呢件事發生咩?吾知喎!我只睇立場新聞乜宜家新聞吾是最hot是野豬事件同譚詠麟事件咩!(因立場新聞冇講過呢單事)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]