• 瀏覽: 40,514
  • 回覆: 169
+2
台灣在地溝油, 化學食物, 犯法野真係思想周詳,注重細節。

台灣乜野都有可能。
可能又係庭外和解,有錢好辦事。

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021/11/25 17:51 發表

咁老仲可以玩過500次我接近死幾著數
可能最後法院又判犯人用錢賠償給受害人。 真心悔改, 再犯機會微(因為炮車已被政府充公)。 所以輕判加援刑。

引用:
原帖由 $navyseals 於 2021/11/25 17:38 發表
台灣每日罪案25萬單
印度犯法不包裝表面, 粗暴實施。
台灣的色魔就糖衣包裝。 編織美好故事隱藏其行為。

引用:
原帖由 yctbmcl 於 2021/11/25 16:58 發表
又會記得咁清楚,468次。
我看電影和劇集。 好多有習慣寫筆記的人會好事和壞事記錄好。 習以為常。 日常生活很有規律。

你見條友架車的設備咁完善都知道這個人是很追求完美。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-11-25 10:09 AM 發表
上天都算做返小小好事: 條冚家剷做做下中風, 名符其實嘅馬上風
咁都叫做好事, 死前仲要攪D女仔, 真係賤人.

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-11-25 06:00 PM 發表

我看電影和劇集。 好多有習慣寫筆記的人會好事和壞事記錄好。 習以為常。 日常生活很有規律。

你見條友架車的設備咁完善都知道這個人是很追求完美。
佢識享受就真.

人渣

低智的島民

淫賤醜惡

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-11-25 12:06 PM 發表

曾經都有人叫我去性交轉運😂😂😂傻啦!直接搵個有錢既性交都可能轉到運😌😌😌轉運都有咁多蠢人信,真係冇奇不有😳😳😳
曾經有個男仔追我話一齊行轉新年運,我唔知係乜嘢無理到佢🤔

486次,每次都做記錄?

睇完篇野 3隻字感想: chi lun sin

嘩嘩嘩,台灣佬確喺淫邪。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]