• 瀏覽: 25,130
  • 回覆: 202
+5
搞一次選舉要幾多錢?

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 10:20 AM 發表

咪就係,北韓幾繁榮,完全無疫情!
咁能慘要同北韓比

咁民主印度唔會好得過北韓
重要英國殖民地黎, 飲牛尿醫病.........進能左化未

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 10:20 AM 發表

咪就係,北韓幾繁榮,完全無疫情!
歐美有針打+接種率高, 重要唔係打大陸貨都爆到9彩+封城

真係唔能知點撐好
吹能到90%保護率tim架

美國死70萬

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-11-25 09:55 AM 發表
咁先係負責任、肯承擔嘅政府
你即係曲線屌九D選民不負責任

引用:
原帖由 MarkIV 於 2021-11-26 10:21 AM 發表
搞一次選舉要幾多錢?
最慘係呢d錢真係倒落海.....

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 10:42 AM 發表

印度個D都叫民主,你個姓係民,我個姓係主!咁都可以話有民主!咁中共國都係民主大國,比英美加澳更民主!
咁美國請印度去民主大會wor.....唔通請9錯

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 10:44 AM 發表

大陸係天堂,快D12道金牌招回所有裸官的老婆仔女父母,唔好俾佢哋係歐美受苦!
我冇話大陸係天堂.....大陸都唔信教
去美國就真係除時上天堂啦.....
又集體快閃搶野

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 10:46 AM 發表

有乜奇?收咗S+|,乜都得!
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 10:42 AM 發表

印度個D都叫民主,你個姓係民,我個姓係主!咁都可以話有民主!

咁你主人美國話印度係民主國家架ma.....關我咩事

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-11-25 09:46 AM 發表
瑞典國會周三(24日)表決通過社會民主黨黨魁安德松(Magdalena Andersson)出任首相,令她成為該國的第一

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125010104603-1125_00992_001_01b.jpg?20211125092759

上任七小時就辭職,會不會是史上任期最短的首相!?歐 ...
唉!勞民傷財嘅戇鳩制度🙄

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 10:50 AM 發表

我主人咪係我自己囉!叫 ego!
做狗點會認架
gphone + 肥佬黎唔通篤主人咩.......唔驚CIA派人.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]