• 瀏覽: 25,199
  • 回覆: 202
+5
唔知有沒有試用期?有沒有人工出?

咁民主有冇糧支㗎?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-11-25 09:46 AM 發表
瑞典國會周三(24日)表決通過社會民主黨黨魁安德松(Magdalena Andersson)出任首相,令她成為該國的第一

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125010104603-1125_00992_001_01b.jpg?20211125092759

上任七小時就辭職,會不會是史上任期最短的首相!?歐 ...
冇咩問題wo
重點係用咩方法選出來

大家選出來 發覺她唔好 可以換人  /  如果她自己唔做  咪今次學下應該選咩人出來

各政黨分贓不勻........預算案之後解散.......說到錢.....真係老豆都無面比...!!

選舉制度越來越多弊病暴露。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-11-25 10:49 AM 發表

你點話點好
冇得駁,唯有認,態度正確,你仲有教化嘅可能!

冇郭鞍髮引用
咩都死

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-11-25 09:55 AM 發表
咁先係負責任、肯承擔嘅政府
咁又係,國家人民呢一點點的犧牲,總統大人是願意付出的。

會唔會短過嗰2件香港史上最短命已完

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-11-25 09:55 AM 發表
承擔咩?成本咪又係人民承擔,政府擔d咩?

引用:
玩泥沙=肯承擔
黃人思維就係奇葩

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-11-25 09:46 AM 發表
瑞典國會周三(24日)表決通過社會民主黨黨魁安德松(Magdalena Andersson)出任首相,令她成為該國的第一

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125010104603-1125_00992_001_01b.jpg?20211125092759

上任七小時就辭職,會不會是史上任期最短的首相!?歐 ...
留底執埋個爛攤子先係最難....

依家一唔順就劈炮, 屎忽都唔抹就交信走人?  咩料啊

引用:
原帖由 vinsze_hk 於 2021-11-25 01:13 PM 發表

承擔咩?成本咪又係人民承擔,政府擔d咩?
擔左錢,然後走人。

戴學者條橋初見成效,唯地點有誤。  

無鬼用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]