• 瀏覽: 16,716
  • 回覆: 202
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-11-25 09:46 AM 發表

瑞典國會周三(24日)表決通過社會民主黨黨魁安德松(Magdalena Andersson)出任首相,令她成為該國的第一

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125010104603-1125_00992_001_01b.jpg?20211125092759

上任七小時就辭職,會不會是史上任期最短的首相!?歐 ...
聞屎國家嘅特式!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-11-25 09:46 發表

瑞典國會周三(24日)表決通過社會民主黨黨魁安德松(Magdalena Andersson)出任首相,令她成為該國的第一

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211125/photo/bkn-20211125010104603-1125_00992_001_01b.jpg?20211125092759

上任七小時就辭職,會不會是史上任期最短的首相!?歐 ...
選舉根本就係笑話
係的傻黃屍先以為係定律

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-26 10:54 AM 發表

做狗點會認架
gphone + 肥佬黎唔通篤主人咩.......唔驚CIA派人.....
哦!原來你自己真情剖白!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 11:12 AM 發表

哦!原來你自己真情剖白!
d坐監曱甴先叫真情剖白

咩無畏無懼....高學歷....無寧死....齊上齊落etc
dkkm  1判刑又話低能又雙失又篤灰.........

好笑過黃子華果d

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-11-26 10:37 AM 發表

你即係曲線屌九D選民不負責任
你都可以咁講嘅!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-26 11:15 AM 發表

d坐監曱甴先叫真情剖白

咩無畏無懼....高學歷....無寧死....齊上齊落etc
dkkm  1判刑又話低能又雙失又篤灰.........

好笑過黃子華果d
你咬牙切齒都無用,你討厭的人始終都會存在,不會消失,一係你自己移民去哈爾濱!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 12:03 PM 發表

你咬牙切齒都無用,你討厭的人始終都會存在,不會消失,一係你自己移民去哈爾濱!
200萬+1我又冇份
我黎講香港係大陸一部份.....同哈爾濱1樣......曱甴接受唔到姐

比大陸贏晒又真係好慘......
曱甴成日幻想人民主點好點好.......事實1比較輸到底富都冇

所謂民主真係得啖笑

呢個垃圾國家強奸就叻

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-26 12:06 PM 發表

200萬+1我又冇份
我黎講香港係大陸一部份.....同哈爾濱1樣......曱甴接受唔到姐

比大陸贏晒又真係好慘......
曱甴成日幻想人民主點好點好.......事實1比較輸到底富都冇
係呀!英國人好慘㗎!日日大魚大肉咁食,食到個個三高,最低工資九十幾蚊一個鐘,搞到D人鬼咁懶,一星期放兩日假!
英國的父母生幾個,邊有人生一個咁矜貴!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 02:59 PM 發表

係呀!英國人好慘㗎!日日大魚大肉咁食,食到個個三高,最低工資九十幾蚊一個鐘,搞到D人鬼咁懶,一星期放兩日假!
又幻想
英國蝗室就堅大魚大肉既.....

聯合國兒童基金會首次援助英國飢餓兒童 工黨斥恥辱

英國媒體12月16日報道,聯合國兒童基金會(UNICEF)在英國啟動國內應急響應機制,援助受新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)危機影響的兒童。這是UNICEF逾70年歷史以來首次幫助養活英國兒童。

《衛報》16日報道,UNICEF已承諾向社區項目「學校食物事宜」(School Food Matters,暫譯)捐款25,000英鎊,這將用於在聖誕節2周假期和2月期中假提供18,000份營養早餐給25間學校,以及提供食物給倫敦南部薩瑟克區(Southwark)一直受到疫情嚴重影響的弱勢兒童和家庭。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-26 03:01 PM 發表

又幻想
英國蝗室就堅大魚大肉啦.....

聯合國兒童基金會首次援助英國飢餓兒童 工黨斥恥辱

英國媒體12月16日報道,聯合國兒童基金會(UNICEF)在英國啟動國內應急響應機制,援助受新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)危機影響的兒童。這是UNICEF逾70年歷史以來首次幫助養活英國兒童。

《衛報》16日報道,UNICEF已承諾向社區項目「學校食物事宜 ...
咁咪即飢餓兒童,都有溫飽?即係窮人無咗骨氣,好慘呀!

又提名番佢

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 03:08 PM 發表

咁咪即飢餓兒童,都有溫飽?即係窮人無咗骨氣,好慘呀!
又話英國大魚大肉既.....
我post新聞就一大巴+柒左

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-26 03:14 PM 發表

又話英國大魚大肉既
窮人都有溫飽,一般人仲唔係大魚大肉?BBC的健康節目,點解咁多教人減肥?

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 03:16 PM 發表

窮人都有溫飽,一般人仲唔係大魚大肉?BBC的健康節目,點解咁多教人減肥?
由大魚大肉, 9縮改口溫飽
你食屎都飽架

原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 02:59 PM 發表

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]