• 瀏覽: 25,200
  • 回覆: 202
+5
自己冇腦就唔好選啦,笑料

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 12:21 AM 發表

獨裁政權,最省資源,駛乜要黨?習總一人話事已經得!習總有智慧過哂你哋所有黨員!

我一早已經講過,美國好危險,一定要禁止中共國人去美國!
就連其他歐美國家都唔好去,免得佢哋轉頭走咗去美國!
唔同既
習大大好似打機咁...由低做起, 經過1關1關既考驗先做到呢個位

美國就靠吹+抹黑對手贏....
拜登同黑妹夾, 目標係黑人+女人票.....贏完就話反面, 根本咁既組合係利益關係, 唔係幫市民

預算案不獲通過

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2021-11-25 10:14 AM 發表
當選7小時就辭職,真係浪費時間
兒戲!浪費公帑

近代嘅民主選舉,其實同玩大話骰一樣,
去到你個round,更係有幾盡去幾盡!
但你做得出位得滯就等下一家開,
當你接手嗰一刻知到實要爆煲嘅話,就開人嘅盅。
呢個女首相不過係跟玩法玩啫,冇毛病。

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 09:41 AM 發表

咪就係,所以獨裁係最好!
又真好過歐美
歐美經濟差, 疫情控制唔到, 通脹又勁

英國攪脫勾條友....攪到國家咁大鑊都冇事
共存冇料到, 咪又要封城......就話大陸清零

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 25-11-2021 09:55 發表
咁先係負責任、肯承擔嘅政府
唔like就發爛渣pat炮

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-11-25 11:37 AM 發表
民主應如習主席講以民為本.
歐美的民主方式真繫纍死自己, 仲想推銷去其他國家累人.
以民為本唔係嘴炮,收返來政府收入願意攞幾多出來放在退休,醫療之上。

引用:
原帖由 D~~@ 於 2021-11-26 09:17 AM 發表
預算案不獲通過
其實香港班泛暴都想用呢招搞死政府.

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-11-25 09:55 AM 發表
咁先係負責任、肯承擔嘅政府
點解班DQ己完咁遲先負責任既 ?

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 09:41 AM 發表

咪就係,所以獨裁係最好!
香港97後, 2x年有得選.......
再睇深圳同樣呢2x年既發展........

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-26 01:06 AM 發表

無所謂,你當係囉!
山寨公司,偷咗人哋個名,唔代表代會變正貨!
同無印良品一樣!
噢!
明白曬,閣下是呆灣省網軍1450,失敬失敬!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]