• 瀏覽: 21,151
  • 回覆: 223
  • 追帖: 1
+9
洗乜旅遊氣泡呀,依家香港人打咗兩針就可以入境新加坡,只不過入港至隔離,
香港清零同大陸通關唔通重比爆疫區免檢咩

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-11-25 12:59 PM 發表

用500萬條人命去支持嘅所謂“全球運作”,我唔認同囉!
中國香港都可以清0,都唔明其他地方,點解會做唔到!係人嘅問題,定係制度嘅問題....
而且中港澳都運作正常過大多數地方

https://youtu.be/4cvg5vJqtZw

11月24日,新加坡有2030宗社區確診,6個人死於新冠。
死於新冠總人數:678。
來源:
https://www.straitstimes.com/singapore/health/singapore-reports-2079-covid-19-cases-weekly-infection-growth-rate-falls-to-075

當日對你愛搭不理,今天是你高攀不起

唔好再提旅遊氣泡啦.........真係好邪

第一次提出, 無幾耐香港出事, 爆社區感染

之後再提, 新加坡出事

之後又到香港出事.....

依家新加坡日日都2,3千人確診.....咪玩啦

鳩藤華又出來破壊通関

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2021-11-25 07:42 AM 發表
on9!我寧願返中國和澳門,都唔想去新加坡!
重點係佢依依日日2,3千人確診(仲要佢地先得5百萬人口), 一開通左, 俾佢地流入, 香港實爆發

到時香港更難到內地/澳門通關

新加坡只係適合同病毒共處,不適合與香港共存

大家防疫政策方向不同, 香港同內地及澳門通關先啦, 其他野之後先算

黃藤華一定力推

引用:
原帖由 batboy27 於 2021-11-25 11:20 AM 發表

去泰國唔洗隔離,
返嚟隔番21日就OK,
咁想去旅行,唔係隔下冷河都唔肯呀?!
返香港隔21日,要住指定酒店,係咪?

引用:
原帖由 貴貴大世界 於 2021-11-25 07:59 AM 發表
香港政府如果同疫症狂爆地區攪旅遊汽泡即係不單止與七百萬香港為敵,更是企喺阿爺對立面
想知邊個港官同行政會議成員贊成?
相信都係為咗反中。

開中國關可以了,新加坡 好小去

新加坡和香港的防疫政策不同,沒有通關的基礎

垃圾娥陳無恥肯定舉腳贊成,又可以繼續禍害香港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]