• 瀏覽: 31,396
  • 回覆: 10
+6
唔信,無可能的

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-11-25 10:44 AM 發表

其實澳洲自己無九用,應該吊高嚟買。呢個時間民主澳洲應該向中國開天價,否則唔賣。唔係人地話買,即刻拿拿聲,賣都賣唔切咁,賣比中國。強硬要求中國買埋龍蝦、紅酒、木材嘛!正朱西國。
澳洲佬唔係話要打擊中國咩?呢個係最佳時機。
屌高來賣就一L定架啦,不過人地尊重合約精神,未到期蝕都照賣

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-11-25 12:25 PM 發表

澳洲佬若尊重合約精神,就唔會撕毀維省一帶一路協議,及收會北部達爾文港口。
同拹議不付咪撕毀囉,又幾大不了,好出其咩

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-11-25 02:14 PM 發表

歷史文件,冇任何現實意義。
識嘢,以彼之道

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-11-25 02:29 PM 發表

法國潛艇合約呢?
咪就係不付協議,要一步到位最強嘅核潛,法國佬俾唔到咪撕毀囉,法國亦接受毀約冇告澳州,雙方接受就可以了

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-11-26 11:12 AM 發表

以你邏輯,中國亦無錯。中國話澳洲貨有問題,所以嘛唔買囉!
係架,所以就唔好話人毀約,收銭就送貨,彈貨又另一玩法

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-11-26 03:09 PM 發表

咁即係雙方都尊重合約精神,不存在跪低👍
所以最後都要收貨囉

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-11-27 07:26 AM 發表

無問題!拖你幾年先收👍
咪又係要收

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-11-27 11:49 AM 發表

無錯呀!但你D貨被拖幾年,呢幾年無得出新貨。你自己諗下,若你公司D貨被拖幾年至收貨,你捱得住嗎?當然,你實話大6始終都係跪低,隨你鍾意囉!
澳洲商家自己知自己贏定輸就夠啦!
下次就加埋條數落去架啦,除非永遠冇下次,仲有今年鉄礦價又升了2倍,永遠搬石頭砸自己隻腳

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-11-27 02:26 PM 發表

隨你認為啦!澳洲佬知自己贏定輸就得啦!🤭🤭🤭
咁贏定輸

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-27 03:54 PM 發表

下次?好呀!加番落去燒俾澳洲餓死晒果d礦業人員囉?大大力砸佢地d腳!死人唔會痛架
無知最可憐,缺乜缺物,仲擔心澳狗冇工開,可憐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]