• 瀏覽: 31,384
  • 回覆: 316
+6
澳洲賴死唔走,終比佢磨到

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-11-25 12:41 AM 發表
睇見人回到語無倫次都幾好笑!

咁不利嘅報導就唔好回啦,好難兜㗎!
乖喇!叫你讀多d書啦衰仔!唔好再經語無倫喇

平嘢唔買買貴嘢,今次真係搬石頭砸自己的腳!

另一方面諗,情況唔係去到十分惡劣地步,絕不會跪低,唔買又買!

"平嘢唔買買貴嘢,今次真係搬石頭砸自己的腳!"
原材料貴左
咁出口俾澳洲既成品咪一樣貴左囉
你到底識唔識?

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-11-24 10:31 PM 發表
中國恢復為澳洲煤炭進口清關彭博社報道,中國在上個月由澳洲進口279萬噸煤炭,是中澳關係去年惡化以來,首次為

https://stream.881903.com/public/194c852cd3587b146c3f36ccc0042bb3/2021/10/2baeb8b8c0911ab7ff424cd86f0d6999.jpg

醜婦終須見家翁..
不跪不跪還須跪..
又走同去人地澳洲買炭  ...
殺敵100自損1000

摘到街燈都冇電 黎懲罰澳洲 都唔知係邊個玩邊個?

大陸又柒咗

磨爛蓆,終於比佢磨到,等咗成年,依家入得啦

會唔會只係清關上年賴死唔肯走果批煤炭船咋,無聽過有中國商隊夠膽去幫襯袋鼠簽新合同喎,係放寬買都買左龍蝦先啦

引用:
原帖由 sosoluck 於 2021-11-25 01:38 AM 發表
會唔會只係清關上年賴死唔肯走果批煤炭船咋,無聽過有中國商隊夠膽去幫襯袋鼠簽新合同喎,係放寬買都買左龍蝦先啦
係又有乜嘢分別? 成年唔清,做乜宜家要清?

東北好凍呢?

你班黃柒又真係柒得好好笑,醒d啦,都費事答點解笑你柒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]