• 瀏覽: 27,704
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2021-11-25 09:59 PM 發表
有D黃絲好陰濕,專係搞撐警人士或藍絲。
呢件事同黃藍政見就完全無關係呀,係同神智清唔清醒有關啫

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-11-26 06:50 PM 發表

老譚親自體會 "網絡迷情" ……  
我認為係囉,如果個女仔係正常人唔係網上騙徒裝譚伯陷阱嘅話,佢哋應該一早就有聯繫,微信咁方便,又可以搜尋身邊人甚至指定地區加做好友,以前QQ年代我都約唔少女出嚟玩呀,希望譚伯單野愈爆愈多

引用:
原帖由 kk2964 於 2021-11-27 03:04 PM 發表

校長加油
可能唔係第一次食呢條女添啦,我係麟伯每個月比一皮野呢條女包起佢任砌任玩啦

引用:
原帖由 kk2964 於 2021-11-27 03:55 PM 發表

肯定執咗一段時間啦,牛肉麵仲懵撚盛盛!
始終譚伯一把年紀應該唔會鍾意下下玩新鮮女,又冒險,所以同呢條女應該都一段時間啦

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2021-11-28 07:52 PM 發表
除非牛肉麵即時響果女仔手機到將相片或影片download落離做證據。
否則呢一刻牛肉麵基本上無證據做野。
即使牛肉麵要求,我唔認為個女仔會咁順攤交出離。
如果牛肉麵當時無取得證據,比人法律上追究,基本上牛肉麵勝算唔大。
如果係假,牛肉麵比人搵到實衰硬。
如果係真,除非佢有證據,否則一樣衰硬。

牛肉麵受咁多委屈,佢竟然咁好人唔放證據出離據證阿倫??????定係根本係假?
係真既 ...
要講法律行動就算牛肉麵真係有齊所有證據都輸,譚詠麟一句侵犯私隱破壞聲譽要索償一切損失,男歡女愛兩情廂悅,牛肉麵就破壞都唔掂

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2021-11-28 09:06 PM 發表

....的確係咁,同埋太空咭都唔一定走得甩...
開電話都要連上4/5G基站,從基站位置大概可知電話位置。
翻查果一帶相關銷售點位置CCTV捉到人唔出奇。
微搏係內地既,配合搜查搵出IP或電話唔難。
如果呢單野認真去查,基本上牛肉麵劫數難逃....
============
牛肉麵爆自已條女衰野,無論係真係假,條女實係企響阿倫果邊。除非牛肉麵好有錢,有錢過阿倫,到收買條女。
咁有 ...
譚詠麟有條女嘅聯絡方法佢要採取法律行動就一定可以聯絡到牛肉麵啦,除非牛肉麵係淆底要著草條女就搵唔到佢啫,但佢之前係微博爆得咁狠,就預咗呀啦,依家譚詠麟就算比錢牛肉麵肯收聲都解決唔到問題佢個朵咁就衰一世呀啦,唯有打官司告牛肉麵老屈,不過牛肉麵唔知係咩料啫,如果又係果啲咩國企人大嘅富二代譚詠麟就有排煩

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2021-11-28 11:42 PM 發表

睇返資料,原來阿倫有二奶,二奶Wendy原本都係Fans, 再搞阿倫基本上效益唔大。
牛肉麵呢次真係做左單成本好高,但效益好低既操作........
你前言不對後語呀,阿偷已經有前科呢次仲要23歲喎,效益仲唔夠大?

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2021-11-29 12:46 AM 發表

我係話牛肉麵搞阿倫,牛肉麵既成本效益唔大。阿倫再多一次又損失得幾多聲譽?
話時話....23歲呢個年紀唔去追Mirror,竟然去追阿倫.......幾難信......
咁阿倫搞條女果時又想唔到會搞到咁大件事呀嘛。
始終香港同大陸有段距離,再加上大陸節目成日煲到香港班歌手藝人係皇上皇,23歲嘅大陸女仔有得同香港嘅前巨星拍拖幾威呀,依家封哂關mirror佢哋未必識啦,譚詠麟係內地一定比香港更有地位啦,仲要有錢喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]