• 瀏覽: 27,857
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 天下唯一 於 2021-11-24 22:11 發表
71歲的校長譚詠麟(阿倫)捲入「睡粉絲」風波,一位名為「悲傷牛肉麵_」的內地男網友連發多條微博,聲稱一位香港愛國男歌手和自己23歲嘅女友上牀,而女友正是男歌手的粉絲。該男網友聲稱在女友隱藏相冊中,有不少女友和男歌手的親密照片,女友又欺騙他「去上海住兩天找朋友逛街」,其實和男歌手開房上牀,而所謂的歌迷微信賬號,正是男歌手本人。該網友更直指男歌手是譚詠麟。

除非係捉黃腳雞, 否則要玩真係點會比你影到
再講23歲女友正是男歌手的粉絲? 譚校長嘅粉絲層可以去到23歲, 呢個係最最最最大疑點囉
你話佢FANS係43我都仲會信嘅

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-11-25 00:43 發表
個背景真係好似係佢喎,真係水洗都唔清
就算係個樣似, 你都唔好信到足, 內地有山寨版劉華, 翻版謝霆鋒,
有翻版譚校長有乜咁出奇? 再講係背影添??
仲有好多APPS可以執相, 大媽變美女嘅新聞多到不得了啦
你話以下D相, 邊個係真明星?

附件

50b75f4a.jpg(79.05 KB)

54a0080e.jpg(89.59 KB)

aa7c66e6.jpg(74.3 KB)

233d1bcd.jpg(107.58 KB)

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 10:53 發表

人地連衣服同鞋都做晒比較係一樣架
你唔係天真到以為件衫全球得一件掛?
我貼咗D相出嚟, 有人要扮劉華嘅, 連衣著都扮埋架
其實佢會唔會比老翻食咗自己都唔知架?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 11:07 發表

你咪傻啦,人地貼相出來比晒對比大家自己睇啦,邊有咁多老翻
正面相? 床照? 有乜對比呀?
你睇少老翻啦

請唔好再信「有圖有真相」呢樣野啦, 樓上已經講咗爆眼女張相
仲有陳彥霖母親嘅跳樓相, 相可以係假嘅, 亦可以係一個似嘅人著埋同款衫褲,
你估校長有幾多對鞋? 如果你係對比佢身上有粒癦仲好D(但都可以係P圖) 但你對比一對鞋....
如果我有件同陳同佳一樣嘅衫, 我會唔會變咗殺人犯呀?

唔係話一定唔係譚校長, 而係未有足夠證據囉

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-11-25 11:59 發表
1. 一定要閂燈
2. 開大冷氣, 大被冚過頭
3. 除褲除衫都唔好除口罩, 仲要戴帽

或者, 唔好去酒店, 唔怪得而家咁多人係公園, 地鐵玩

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 19:29 發表

你算把啦,明眼人睇到張相人同物都知道係同一空間啦,你仲要為講而講
為講而講, 係囉, 你知道就好
比個選擇你, 如果你係43, 唔好23歲啦咁後生啦
汪明荃(74歲), 李司棋(71歲), 黃淑儀(72歲), 薜家燕(71歲),鄭裕玲(64歲)
假如你係佢地粉絲, 你會唔會同佢地事但一個上床呀? (以上人仕嘅FANS請見諒)
Fans係一件事, 你崇拜偶像崇到可以上床?
仲要大你48年喎, 一係為咗錢, 二係為咗錢, 三都係為咗錢
一係你話個女仔係雞, 如果唔係佢只為捉黃腳雞, 總之都係為咗錢, 沒有其他
仲有, 呢個男朋友幾大? 個男朋友一係70歲, 否則個女仔嘅品味都可以幾闊下,
可以23-71都可以接受嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]