• 瀏覽: 27,927
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-11-24 10:38 PM 發表

71歲溝到23歲,倫伯咁勁
直情令人羨慕啦😂😂😂勁呀😂😂😂我呀媽70歲行路都唔掂,校長犀利啦😌😌😌

譚詠麟今時今日個地位,有女埋身俾佢食,有幾奇?

引用:
原帖由 redred7 於 2021-11-25 01:08 AM 發表

我不知道有沒有黃人的存在,
但我相信大陸應該沒有黃媒存在,
大陸的媒體已經廣泛報導,開名指責,亦完全沒有任何人出來替譚先生說半句好話。之前彭帥醜聞,官媒都馬上玩新聞封鎖。而譚詠麟身為政協,又是前線藍絲,撐警藝人,又是大中華著名歌手,何故中央未有任何措施防止醜聞發酵?
百度是黃媒之一?
彭帥張高麗單野,百度真係找不到資料
大陸真係厲害

引用:
原帖由 tri333 於 2021-11-24 11:16 PM 發表

一個70歲嘅歌手竟然話有個23歲粉絲仲要畀人食埋,可信程度低.你話有勞資糾紛我都信嘅.
係真既就發達啦校長,仲唔多左健康用品廣告代言😌😌😌71歲都仲攪得掂個23歲,你估咁易咩,直情係好消息啦,洗鬼遮掩咩😏😏😏

吊!23歲識呢D老餅歌手????重要粉絲?佢未出世時人地已經退休啦,有冇人信吖,你話條女40歲重有得講,直接話佢叫雞冇比錢好過啦

引用:
原帖由 天下唯一 於 2021-11-24 10:11 PM 發表
71歲的校長譚詠麟(阿倫)捲入「睡粉絲」風波,一位名為「悲傷牛肉麵_」的內地男網友連發多條微博,聲稱一位香港愛國男歌手和自己23歲嘅女友上牀,而女友正是男歌手的粉絲。該男網友聲稱在女友隱藏相冊中,有不少女友和男歌手的親密照片,女友又欺騙他「去上海住兩天找朋友逛街」,其實和男歌手開房上牀,而所謂的歌迷微信賬號,正是男歌手本人。該網友更直指男歌手是譚詠麟。

又係由蔡英文/民進黨主使嘅台灣1450網軍,上大陸網假扮大陸網民造假造謠嚟煽動帶風

由蔡英文/民進黨主使嘅台灣1450網軍,呢兩年不斷喺大陸、香港、台灣造假造謠嚟搞分化

蔡英文/民進黨一日留喺世上,一日都係中華民族、中國人嘅大毒瘤,必須滅除

而家先上報算係咁 條淫閪食左幾撚多年你老母閪

引用:
原帖由 window898 於 2021-11-25 01:27 AM 發表
而家先上報算係咁 條淫閪食左幾撚多年你老母閪
老作不斷

引用:
原帖由 tri333 於 2021-11-24 11:16 PM 發表

一個70歲嘅歌手竟然話有個23歲粉絲仲要畀人食埋,可信程度低.你話有勞資糾紛我都信嘅.
冇錯,
23歲係粉絲唔奇,
但粉絲到上床就唔多信, 真係貪個老人body咩???
見係名人交易完想敲詐一筆就真.

引用:
原帖由 ksw3013 於 2021-11-25 12:12 AM 發表
現在爆料者微博號還在
譚生還上熱搜 那就是上面不保他 現在應該在調查真相
上面娛圈整頓中 大機率譚生要GG
仲玩呢招附和造假謠言嚟帶風向,一樣有罪架

又係由蔡英文/民進黨主使嘅台灣1450網軍,上大陸網假扮大陸網民造假造謠嚟煽動帶風

由蔡英文/民進黨主使嘅台灣1450網軍,呢兩年不斷喺大陸、香港、台灣造假造謠嚟搞分化

蔡英文/民進黨一日留喺世上,一日都係中華民族、中國人嘅大毒瘤,必須滅除

引用:
原帖由 天下唯一 於 2021-11-24 10:11 PM 發表
71歲的校長譚詠麟(阿倫)捲入「睡粉絲」風波,一位名為「悲傷牛肉麵_」的內地男網友連發多條微博,聲稱一位香港愛國男歌手和自己23歲嘅女友上牀,而女友正是男歌手的粉絲。該男網友聲稱在女友隱藏相冊中,有不少女友和男歌手的親密照片,女友又欺騙他「去上海住兩天找朋友逛街」,其實和男歌手開房上牀,而所謂的歌迷微信賬號,正是男歌手本人。該網友更直指男歌手是譚詠麟。

樓主不斷喺各版開主題嚟附和造假造謠,仲故意喺香港及世界新聞討論版開違規主題,嚟附和造假造謠,樓主居心叵測

引用:

假新聞

死曱甴又出邋遢招數!
小心報應!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]