• 瀏覽: 27,818
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+28
應該係阿叻做嘅,阿叻哥屎忽痕試個新電話影相清唔清,喺房搵咗佢老友做試驗,好衰唔衰之後跌咗個電話又搵唔返比人執咗

引用:
原帖由 ingredient 於 2021-11-25 12:13 AM 發表

保護佢玩女人,唉~
拿人民嘅錢去保護咁嘅人?
張高麗單桃色新聞,就算當係真 (我都相信真)。
如果只憑女方嘅單方面聲稱……媒體就可以胡亂渲染,會好容易俾有心人利用來攻擊中央政府威信。尤其是擔心媒體被外國收買利用。所以在中央角度,寧願私下黨紀處分。

引用:
原帖由 redred7 於 2021-11-25 12:35 AM 發表

其實是不是誤會了,發起新聞的其實正是內地新聞,並不是什麼黃絲干涉的新聞,
無論喺指責的內容,內容的發起人報導的傳媒所有的內容全部都是來自內地。
就連譚詠麟先生而此偷吃的女生都是大陸的,
指責他的人是內地人,發生的地方也是在大陸,新聞的發放也是在大陸微博。
最多罵他們因此事幸災樂禍,
但始末上關黃媒什麼事?
你以為大陸就冇黃人?

支持譚校長屌死啲大陸臭閪

遲來的春天

快啲出正面啦

有食吾食罪大惡極,仲要送上門

係嗰啲成世未掂過女人既白痴仔,先覺得食個fans係新聞同罪大惡極

最緊要愛國就得

其他野是但啦

係大陸有邊個唔係咁

引用:
原帖由 RogerVsPete 於 2021-11-25 12:57 AM 發表

你以為大陸就冇黃人?
我不知道有沒有黃人的存在,
但我相信大陸應該沒有黃媒存在,
大陸的媒體已經廣泛報導,開名指責,亦完全沒有任何人出來替譚先生說半句好話。之前彭帥醜聞,官媒都馬上玩新聞封鎖。而譚詠麟身為政協,又是前線藍絲,撐警藝人,又是大中華著名歌手,何故中央未有任何措施防止醜聞發酵?
百度是黃媒之一?

附件

pt2021_11_24_23_46_43.jpg(182.25 KB)

倫伯喺環保仲係好威猛好活躍

餵到埋口冇理由

Free lunch is the most expensive 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]