• 瀏覽: 27,844
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-11-25 12:34 AM 發表
真係當阿倫傻架咩!近排打得咁嚴,邊個都死,要食唔返上去食啦,陣間一世英名...
一世英名?????

佢學乜嘢人有英名啊,條二奶咪又係粉絲嚟。

有錢佬2奶3奶8個奶你吹得漲?

學咩人英名?全球華人都識,唔通你先英名咩窮L

引用:
原帖由 天下唯一 於 2021-11-24 10:11 PM 發表
71歲的校長譚詠麟(阿倫)捲入「睡粉絲」風波,一位名為「悲傷牛肉麵_」的內地男網友連發多條微博,聲稱一位香港愛國男歌手和自己23歲嘅女友上牀,而女友正是男歌手的粉絲。該男網友聲稱在女友隱藏相冊中,有不少女友和男歌手的親密照片,女友又欺騙他「去上海住兩天找朋友逛街」,其實和男歌手開房上牀,而所謂的歌迷微信賬號,正是男歌手本人。該網友更直指男歌手是譚詠麟。

見到有合照,竟然無用手機拍低?

希望拉左呢D假網友啦,告到佢知錯道歉以後吾害人

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-11-25 12:38 AM 發表
有錢佬2奶3奶8個奶你吹得漲?

學咩人英名?全球華人都識,唔通你先英名咩窮L
係㗎,有錢佬係大哂㗎,所以話佢食粉絲,一啲都唔出奇囉

係你話佢一世英名,唔會食粉絲啫!

個背景真係好似係佢喎,真係水洗都唔清

on 9 到一個點
得個背面
你話係 C7 都得啦

註: 張相點得嚟自己係現場影  

我話佢先冇咁7,明知近排咩人都拉,玩開幾十年,咁易中招咩!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 tandom_2007 於 2021-11-25 12:43 AM 發表
on 9 到一個點
得個背面
你話係 C7 都得啦

係啲傻先乜都信

提示: 違規內容已被屏蔽
就算個背影真係佢又代表啲咩呢?唔比係啲執房員偷影㗎!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-11-24 10:58 PM 發表
12858435 又整多單
大陸咁大,都話咁快就拉到人
香港咁細,但成日都捉唔到造謠嘅人🤔

引用:
原帖由 tandom_2007 於 2021-11-25 12:43 AM 發表
on 9 到一個點
得個背面
你話係 C7 都得啦

估唔到造假的人咁細心,連衣著都咁啱揀左譚詠麟在差唔多時間而同一地點上載圖片嘅衣物鞋款穿上去假扮佢。

附件

FB_IMG_1637772534734.jpg(273.86 KB)

FB_IMG_1637772619420.jpg(135.24 KB)

FB_IMG_1637772527983.jpg(78.37 KB)

引用:
原帖由 redred7 於 2021-11-25 12:52 AM 發表

估唔到造假的人咁細心,連衣著都咁啱揀左譚詠麟在差唔多時間而同一地點上載圖片嘅衣物鞋款穿上去假扮佢。
看來今次係真的機會好高了,bye bye 校長,志偉有無份??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]