• 瀏覽: 19,618
  • 回覆: 320
  • 追帖: 2
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-11-25 10:50 AM 移動
冇比$

熱賣及精選
引用:
原帖由 去沙漠哂太陽 於 2021-11-24 11:42 PM 發表

23歲都聽譚詠麟,唔係掛
黃L:8歲-80歲都聽麟伯

唔怪得咁能愛國,原來北上要食嫩口野
71歲食23歲,可否話俾大家知食邊隻壯陽藥?

引用:
原帖由 edbe 於 2021-11-24 11:56 PM 發表

白痴先信
7X 歲
你話佢4X 歲我就信
作大左

引用:
原帖由 montejo 於 2021-11-24 11:57 PM 發表

張相隻手肘皮膚,根本唔似七十歲老人手肘
咁就屈人係譚詠麟,得淡笑。

黃媒咁都有新聞作,
就算係你都吹佢唔賬,
搵夠錢,上曬岸,
你寫佢幾衰都係一樣,
仲有佢都吾係第一次。

引用:
原帖由 天下唯一 於 2021-11-24 10:11 PM 發表

71歲的校長譚詠麟(阿倫)捲入「睡粉絲」風波,一位名為「悲傷牛肉麵_」的內地男網友連發多條微博,聲稱一位香港愛國男歌手和自己23歲嘅女友上牀,而女友正是男歌手的粉絲。該男網友聲稱在女友隱藏相冊中,有不少女友和男歌手的親密照片,女友又欺騙他「去上海住兩天找朋友逛街」,其實和男歌手開房上牀,而所謂的歌迷微信賬號,正是男歌手本人。該網友更直指男歌手是譚詠麟。

黃色人士不是鼓吹性愛自由的嗎? 為何要干涉人家的性生活

引用:
原帖由 samwggg1 於 2021-11-24 11:46 PM 發表

我不信,譚詠麟仲有23歲粉絲?
43就差不多。擺明老屈
如果是屈,譚校長是政協,又撐警又盛,早就幫佢block晒d新聞兼拉左條友,而家人地逐張逐張相爆都仲可以上熱搜,阿爺明顯唔保佢,藍朋友咪跟車太貼,呢獲校長仆硬

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2021-11-25 12:28 AM 發表

如果是屈,譚校長是政協,又撐警又盛,早就幫佢block晒d新聞兼拉左條友,而家人地逐張逐張相爆都仲可以上熱搜,阿爺明顯唔保佢,藍朋友咪跟車太貼,呢獲校長仆硬
譚詠麟有找G,我信

披着羊皮的狼
我願意為你背負一身羊皮
只求你讓我靠近
讓我愛你 相偎相依
我確定我就是那一只披着羊皮的狼

真係當阿倫傻架咩!近排打得咁嚴,邊個都死,要食唔返上去食啦,陣間一世英名...

曱甴最鍾意睇埋啲飛機文跟住打到一地都係

如果係真既就勸你快點逃出內地
如果係假既就要告到佢甩褲都要告

引用:
原帖由 RogerVsPete 於 2021-11-25 12:26 AM 發表

黃色人士不是鼓吹性愛自由的嗎? 為何要干涉人家的性生活
其實是不是誤會了,發起新聞的其實正是內地新聞,並不是什麼黃絲干涉的新聞,
無論喺指責的內容,內容的發起人報導的傳媒所有的內容全部都是來自內地。
就連譚詠麟先生而此偷吃的女生都是大陸的,
指責他的人是內地人,發生的地方也是在大陸,新聞的發放也是在大陸微博。
最多罵他們因此事幸災樂禍,
但始末上關黃媒什麼事?

附件

Screenshot_20211124-234531_Chrome.jpg(293.67 KB)

2021-11-25 12:35 AM

引用:
原帖由 去沙漠哂太陽 於 2021-11-24 11:42 PM 發表

23歲都聽譚詠麟,唔係掛
23歲都睇周星馳,之前咪又同後生女傳緋聞

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]