• 瀏覽: 27,928
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 redred7 於 2021-11-24 11:50 PM 發表
官媒,大陸新聞,百度,一向最鐘意將啲醜聞收埋,唔比公開,怕比人知啲衰嘢。鬼鬼鼠鼠列做敏感詞玩新聞封鎖。

但係今次都對撐警藝人譚詠麟呢單桃花色情醜聞去顯示實名公佈,實名指控。。。相信,一向喜歡新聞封鎖,喜歡做假嘅大陸人,都不值譚詠麟嘅所作所為。
因為張高麗係前政治局常委,國家領導人級別,當然受到保護,媒體不能胡亂報導。
而譚詠麟身份只係藝人,待遇肯定唔同。唔可以以此判斷真偽。

引用:
原帖由 馬毛主席 於 2021-11-24 11:32 PM 發表
遲來的春天,不應去愛,無奈卻更加可愛,亦由得它開始又錯多一趟  ........
望見你一生都不會忘,惟嘆相識不著時,情共愛往往如謎,難以猜破。
https://youtu.be/CxH9lH3obN8

佢依家個老婆咪就係當年既粉絲囉

笑話一則

不知道呢。。希望校長他可以水落石出。
真相可以公開,還大家一個真實的清白。

(剛剛又出現第3張相,不過大家都認為不是他,就不是吧,我也希望不是,畢竟他是香港樂壇的前線藍絲代表,又是前線撐警藝人,又是國內政協委員,我也希望事實會還他一個清白。)

附件

Screenshot_20211125-000317_Facebook.jpg(135.24 KB)

勞資糾紛

佢e+老婆以前米又係佢粉絲。佢個friend B 哥上任老婆米又係B哥絲,佢地都慣左食粉絲架啦,有幾出奇?

現在爆料者微博號還在
譚生還上熱搜 那就是上面不保他 現在應該在調查真相
上面娛圈整頓中 大機率譚生要GG

會吾會出埋片

譚fing L性侵女粉絲

引用:
原帖由 Wilsonnkl 於 2021-11-24 11:59 PM 發表

因為張高麗係前政治局常委,國家領導人級別,當然受到保護,媒體不能胡亂報導。
而譚詠麟身份只係藝人,待遇肯定唔同。唔可以以此判斷真偽。
保護佢玩女人,唉~
拿人民嘅錢去保護咁嘅人?

睇背影你話佢係曾江都得啦

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-11-24 10:58 PM 發表
12858435 又整多單
岩呀, 黃絲會話內地無言論自由, 點似得香港咁自由亂吹都無事

但好想一問,為何張張相都係背影?嘅然段正做也吾影佢正面?😆😆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]