• 瀏覽: 27,886
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+28
垃圾牛肉麵繼續爆多啲料?校長七十一勁過所有大學校長!

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 07:24 PM 發表

佢地邊識得客觀,因為咸倫係藍蠅撐警代表,除非係搞佢地老婆同女友,唔係乜野理由都講得出口
譚伯再死口唔認人哋就再爆多啲證明,睇下到時呢隻heha仲點撐

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-11-25 07:58 PM 發表

譚伯再死口唔認人哋就再爆多啲證明,睇下到時呢隻heha仲點撐
咸倫緊係比左錢,現在靜晒

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 08:19 PM 發表

咸倫緊係比左錢,現在靜晒
比錢嘅話就會要求對方道歉同埋話相中人唔係譚伯只係佢惡作劇玩吓譚伯囉

有D黃絲好陰濕,專係搞撐警人士或藍絲。

同淫僧一想

好彩唔係16歲,唔係春夢自肥D囡~~~

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2021-11-25 09:59 PM 發表
藍c撐淫伯,小心跟車太貼

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 19:29 發表

你算把啦,明眼人睇到張相人同物都知道係同一空間啦,你仲要為講而講
為講而講, 係囉, 你知道就好
比個選擇你, 如果你係43, 唔好23歲啦咁後生啦
汪明荃(74歲), 李司棋(71歲), 黃淑儀(72歲), 薜家燕(71歲),鄭裕玲(64歲)
假如你係佢地粉絲, 你會唔會同佢地事但一個上床呀? (以上人仕嘅FANS請見諒)
Fans係一件事, 你崇拜偶像崇到可以上床?
仲要大你48年喎, 一係為咗錢, 二係為咗錢, 三都係為咗錢
一係你話個女仔係雞, 如果唔係佢只為捉黃腳雞, 總之都係為咗錢, 沒有其他
仲有, 呢個男朋友幾大? 個男朋友一係70歲, 否則個女仔嘅品味都可以幾闊下,
可以23-71都可以接受嘅

引用:
原帖由 夜紫色的主角 於 2021-11-25 12:21 AM 發表
但好想一問,為何張張相都係背影?嘅然段正做也吾影佢正面?😆😆
一放正面未無得屈囉

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-11-24 10:38 PM 發表

71歲溝到23歲,倫伯咁勁
我以為係三、四十年前的舊聞……

佢退休都三十年,重有23歲歌迷/粉絲??????????????????????????

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-11-26 05:11 PM 發表

佢退休都三十年,重有23歲歌迷/粉絲??????????????????????????
我都覺奇

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-11-26 05:11 PM 發表

好明顯就係陷阱啦,對情侶一早微信微博話好鍾意佢好想見佢,甚至早早就發展成網戀呃譚伯上去演出時約定見面然後就上酒店啦,一Q可能可以值百萬喎,你係對情侶又做唔做

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2021-11-25 09:59 PM 發表
呢件事同黃藍政見就完全無關係呀,係同神智清唔清醒有關啫

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-11-26 06:25 PM 發表

好明顯就係陷阱啦,對情侶一早微信微博話好鍾意佢好想見佢,甚至早早就發展成網戀呃譚伯上去演出時約定見面然後就上酒店啦,一Q可能可以值百萬喎,你係對情侶又做唔做
老譚親自體會 "網絡迷情" ……  

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-11-26 06:25 PM 發表

橋唔怕舊,至緊要受。當年"著褲城"都被交趾情侶用呢招玩殘……

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]