• 瀏覽: 27,894
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 密食當三餐 於 2021-11-25 11:22 AM 發表

手掙皮膚,頸部皮膚,咁有彈性,你同我講71歲?
一般人過咗40,手掙就會鬆弛摷皮

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:18 AM 發表

你證明到佢係酒店房除褲或著褲又點啫? 證明唔到最重要果part "食粉絲"喎, 佢咁多助手職員跟出跟入偷拍一張咁嘅相就作到食粉絲, 正正同爆眼女事件果200萬+1個賤人一9樣囉.
你張相只係證明到呢單野好大機會係爆眼女2.0
如果係佢工作人員會夠膽影佢或偷影佢除褲或著褲相片,比 d 邏輯啦得唔得
係得佢房入面而佢又會肯放下介心,通常都係自己人啦
唔通酒店呀姐話執房,佢仲除褲咩

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:23 AM 發表

多謝提醒, 每次我附和你都會搞到文不對題, 真奇怪
因為你真係冇道理囉

引用:
原帖由 montejo 於 2021-11-25 11:26 AM 發表

一般人過咗40,手掙就會鬆弛摷皮

死黃尸大陸人收外國錢搞事
支持住
我地一班藍絲手足撐唔到幾耐

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 11:26 AM 發表

如果係佢工作人員會夠膽影佢或偷影佢除褲或著褲相片,比 d 邏輯啦得唔得
係得佢房入面而佢又會肯放下介心,通常都係自己人啦
唔通酒店呀姐話執房,佢仲除褲咩
"唔夠膽"? 就係證據呀? 你先解釋左呢個邏輯先啦.
你覺得有冇人"夠膽"屈香港警隊呢? 而事實上又如何呢?
邏輯

引用:
原帖由 1813sleep 於 2021-11-25 11:29 AM 發表

死黃尸大陸人收外國錢搞事
支持住
我地一班藍絲手足撐唔到幾耐
條女呢?

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 10:16 AM 發表

你記得周星馳單野呀? 之後點樣你唔講埋嘅? 個後生女收律師信急急道歉喎
你唔俾呢單又係咁

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:30 AM 發表

"唔夠膽"? 就係證據呀? 你先解釋左呢個邏輯先啦.
你覺得有冇人"夠膽"屈香港警隊呢? 而事實上又如何呢?
邏輯
又文不對題,證明你默認佢有做過

引用:
原帖由 lemontea18 於 2021-11-25 11:31 AM 發表

你唔俾呢單又係咁
咁你又唔俾呢單又係好似周星馳果單咁老屈?

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:34 AM 發表

咁你又唔俾呢單又係好似周星馳果單咁老屈?
大陸人點會老屈香港人
你唔愛國?國安又要做野
比起香港人 我一定信大陸人多D

引用:
原帖由 明日的富豪 於 2021-11-25 07:53 AM 發表

佢老婆係骨場做所以識咗
你話譚詠麟?小心誹謗喎!

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 11:33 AM 發表

又文不對題,證明你默認佢有做過
我唔係默認,我大大聲承認我絕對相信你證明到佢係酒店房有除/著過褲。
但你證明唔到人地有食過粉絲咯。“唔夠膽”唔係證據黎架。
爆眼女單野都冇一隻黃畜咁on9話“冇人夠膽屈香港警隊”

引用:
原帖由 1813sleep 於 2021-11-25 11:36 AM 發表

大陸人點會老屈香港人
你唔愛國?國安又要做野
比起香港人 我一定信大陸人多D
但台獨港獨友會囉,1450搞搞震周時發生

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 10:23 AM 發表

係佢本人又如何? 如何可以證明佢有食粉絲呢? 講個理據來學下野吖師兄
無咩數據呀,想學嘢你有計試搵返譚詠麟學啦
有埋除褲相都唔算係證據,咁其實彼此都無咩好討論嘅空間。

你認為唔係就唔係,無偷食就無偷食啦。
呢到唔大陸,係香港嘅討論區
信不信可以由大家心中而發。
我只係回應上面有幾位師兄指出肯定係做假,張相唔係佢譚詠麟先生本人,我只係客觀回應如果真係唔喺佢,咁造謠者真係好細心咁樣搵人扮佢,僅只如此。
唔知道閣下仲想搵啲乜嘢理據。。
其實你有權見到一張佢床邊除褲嘅相,
都可以覺得佢係清白。你絕對有呢個權利。
就連李克勤曾志偉啲咁支持佢嘅人
都尚且唔出聲,係一個回應都無。
你都竟然咁支持譚詠麟
其實作為一個支持者,你係做得好完滿。

附件

Screenshot_20211125-000317_Facebook.jpg(135.24 KB)