• 瀏覽: 27,694
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 11:07 發表

你咪傻啦,人地貼相出來比晒對比大家自己睇啦,邊有咁多老翻
正面相? 床照? 有乜對比呀?
你睇少老翻啦

採陰補陽梗係要愈嫩愈好啦,唔通揾個同齡七旬婦咩。

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 11:08 AM 發表

你睇少老翻啦
你要逃避事實冇得講,人地求財又好玩佢又好,好明顯佢有玩過人啦

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 10:51 AM 發表

放料人現在做的行為只有當事人心中有數,仲有點解個個唔搞只搞佢,有好多事情冇可能全部比街外人睇到架
"放料人現在做的行為只有當事人心中有數" ==>呢句我同意呀, 同爆眼女單野一樣囉, 存心害人

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 11:08 AM 發表

你睇少老翻啦

第一張應該係偷影,第二張係正常影
試問邊個可以係佢房入面偷影到

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:12 AM 發表

"放料人現在做的行為只有當事人心中有數" ==>呢句我同意呀, 同爆眼女單野一樣囉, 存心害人
你又文不對題

你證明到佢係酒店房除褲或著褲又點啫? 證明唔到最重要果part "食粉絲"喎, 佢咁多助手職員跟出跟入偷拍一張咁嘅相就作到食粉絲, 正正同爆眼女事件果200萬+1個賤人一9樣囉.
你張相只係證明到呢單野好大機會係爆眼女2.0

譚生係咪有新碟出定係開新蘇,否則如果唔係已經唔記得有呢個人嘅存在咯

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 10:51 AM 發表

放料人現在做的行為只有當事人心中有數,仲有點解個個唔搞只搞佢,有好多事情冇可能全部比街外人睇到架
你呢啲低級附和嚟帶風向加強造謠,只可以呃到嗰班冇腦嘅黃人,但香討有腦藍人多過冇腦黃人好多,你去錯地方呃喇

仲有,大陸執法部門已經無數次查到喺大陸論壇、平台造謠嘅account係輾轉來自台灣,即係由蔡英文/民進黨主使嘅台灣1450網軍假扮大陸網民嚟造謠,主使謀人係台灣緦統蔡英文

呢啲嘢我熟知過你一萬倍

引用:
原帖由 西出水 於 2021-11-25 11:07 AM 發表
支持譚伯採取法律行動(吳亦凡坐監前都有相同既聲明)
周星馳都有呀, 卒之造謠果個八婆要公開道歉

引用:
原帖由 pedro45 於 2021-11-25 10:50 AM 發表

好多人信地球係平嘅添!
咁一定包括你啦!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-11-25 09:32 AM 發表
係又點,大家都係成年人,又唔係搞未成年少女。
呢句真。

引用:
原帖由 montejo 於 2021-11-24 11:57 PM 發表

張相隻手肘皮膚,根本唔似七十歲老人手肘
手掙皮膚,頸部皮膚,咁有彈性,你同我講71歲?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 11:16 AM 發表

你又文不對題
多謝提醒, 每次我附和你都會搞到文不對題, 真奇怪

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-11-25 09:58 AM 發表
佢有兩個老婆其實算唔算失德?
姓鄧既仲威啦,要夠四件添啦,咁都無被吸乾。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]