• 瀏覽: 27,696
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
+28
71歲下面應該唔掂,最多比人摸下雀仔當娛樂就算

食女粉絲都唔係第一次,呢件慣犯

引用:
原帖由 o_0 於 2021-11-25 09:43 AM 發表

23歲粉陳冠希都話老,粉麟伯真係唔信。
中間過程點會咁簡單,現在好明顯淫倫一定食過人啦,唔係點會不停比人咬住唔放,講到底錢作怪

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 10:40 AM 發表

點複雜法呀? 師兄作埋落去啦, 反正依家得一張你我都有機會影過嘅背面相你都定到人罪咯
你好唔理智呀
你話人設局又好,佢真係鍾意條女又好,好明顯佢真係有搞過條女啦
人地現在就係要提醒佢,食完野要比錢架

引用:
原帖由 pedro45 於 2021-11-25 10:48 AM 發表

點樣好明顯?係咪真係有條女都未知呀大哥!
放料人現在做的行為只有當事人心中有數,仲有點解個個唔搞只搞佢,有好多事情冇可能全部比街外人睇到架

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 10:49 AM 發表

就算係個樣似, 你都唔好信到足, 內地有山寨版劉華, 翻版謝霆鋒,
有翻版譚校長有乜咁出奇? 再講係背影添??
仲有好多APPS可以執相, 大媽變美女嘅新聞多到不得了啦
你話以下D相, 邊個係真明星?
人地連衣服同鞋都做晒比較係一樣架

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 10:58 AM 發表

我不知幾理智, 有心害人根本就唔使理據, 求其搵個人9up一句然後成班起鬨附和老作就害到人架啦. 只要賤人數目夠多就點作都得.
屈你射盲人隻眼都仲得呀, 係咪先? 兩年前試過啦

你睇下呢張相就知道啦,有邊個可以係佢背後咁影到佢,仲要係著褲喎

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 11:00 AM 發表

你唔係天真到以為件衫全球得一件掛?
我貼咗D相出嚟, 有人要扮劉華嘅, 連衣著都扮埋架
其實佢會唔會比老翻食咗自己都唔知架?
你咪傻啦,人地貼相出來比晒對比大家自己睇啦,邊有咁多老翻

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 11:08 AM 發表

正面相? 床照? 有乜對比呀?
你睇少老翻啦
你要逃避事實冇得講,人地求財又好玩佢又好,好明顯佢有玩過人啦

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 11:08 AM 發表

正面相? 床照? 有乜對比呀?
你睇少老翻啦

第一張應該係偷影,第二張係正常影
試問邊個可以係佢房入面偷影到

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:12 AM 發表

"放料人現在做的行為只有當事人心中有數" ==>呢句我同意呀, 同爆眼女單野一樣囉, 存心害人
你又文不對題

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:18 AM 發表

你證明到佢係酒店房除褲或著褲又點啫? 證明唔到最重要果part "食粉絲"喎, 佢咁多助手職員跟出跟入偷拍一張咁嘅相就作到食粉絲, 正正同爆眼女事件果200萬+1個賤人一9樣囉.
你張相只係證明到呢單野好大機會係爆眼女2.0
如果係佢工作人員會夠膽影佢或偷影佢除褲或著褲相片,比 d 邏輯啦得唔得
係得佢房入面而佢又會肯放下介心,通常都係自己人啦
唔通酒店呀姐話執房,佢仲除褲咩

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:23 AM 發表

多謝提醒, 每次我附和你都會搞到文不對題, 真奇怪
因為你真係冇道理囉

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:30 AM 發表

"唔夠膽"? 就係證據呀? 你先解釋左呢個邏輯先啦.
你覺得有冇人"夠膽"屈香港警隊呢? 而事實上又如何呢?
邏輯
又文不對題,證明你默認佢有做過

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-11-25 05:50 PM 發表

呢條heha都7下7下呀,好搵唔搵搵個翻版譚詠麟來做藉口,仲要話apps可以執相,如果係惡作劇譚伯就唔洗咁認真採取法律行動啦
佢地邊識得客觀,因為咸倫係藍蠅撐警代表,除非係搞佢地老婆同女友,唔係乜野理由都講得出口

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]