• 瀏覽: 27,789
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
+28
個背景真係好似係佢喎,真係水洗都唔清

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 10:18 AM 發表

一個背影冇特別動作, 仲要有著衫, 師兄你認為需要水洗D咩呢
唔係著住件衫咁簡單喎,係係酒店房入面著緊住褲喎,有咩人會係房入面可以影到佢背影呀?如果唔需要水洗嘅話佢同間藝能公司就唔洗採取法律行動啦

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 10:49 AM 發表

就算係個樣似, 你都唔好信到足, 內地有山寨版劉華, 翻版謝霆鋒,
有翻版譚校長有乜咁出奇? 再講係背影添??
仲有好多APPS可以執相, 大媽變美女嘅新聞多到不得了啦
你話以下D相, 邊個係真明星?
如果係翻版譚詠麟直頭有樣睇,而且真牌嘅譚詠麟就會以娛樂性惡作劇來回應而唔係採取法律行為囉,應該係對方威脅譚詠麟,但數目太大,傾唔掂數,然後對方就搞大件事

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 04:40 PM 發表

你先指教下何以一張酒店除/著褲照片就可以證明到佢"食粉絲"呢? 除/著褲一定係食粉絲? 試衫褲唔得嘅? 碰傷捽跌打酒都可能要除/褲架喎!
"除/著褲一定係食粉絲"只係D有心上綱上線嘅人會堅持啫.
要水洗係酒店換褲定係捽跌打酒呀?
張相係證明唔到譚詠麟有食粉絲,但就證明到譚詠麟同人係酒店房囉,除非影相果個係譚詠麟嘅經理人伙記朋友但又好憎譚詠麟,突登影佢相屈佢食粉絲啫,講真係得酒店房影相仲要流出街放上網除咗唔識唔熟嘅人之外仲會有咩人啫

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 04:53 PM 發表

咁即係有疑點冇絕對證據啦.
有疑點冇絕對證據都叫做"水洗都唔清"呀? 多謝指教喎, 又學到野
你呢友到底係真傻定懶叻呢,枉我仲打咁多字,頭先都講得清清楚楚啦,要講疑點個疑點根本就係譚詠麟度,問題係佢點解會比人係酒店房入面影到相呀,你學Q到野咩,字都未識睇

引用:
原帖由 天下唯一 於 2021-11-24 10:11 PM 發表
71歲的校長譚詠麟(阿倫)捲入「睡粉絲」風波,一位名為「悲傷牛肉麵_」的內地男網友連發多條微博,聲稱一位香港愛國男歌手和自己23歲嘅女友上牀,而女友正是男歌手的粉絲。該男網友聲稱在女友隱藏相冊中,有不少女友和男歌手的親密照片,女友又欺騙他「去上海住兩天找朋友逛街」,其實和男歌手開房上牀,而所謂的歌迷微信賬號,正是男歌手本人。該網友更直指男歌手是譚詠麟。

披着羊皮的狼都不及這陷阱陷阱偏我遇上啦

引用:
原帖由 高婉岩 於 2021-11-24 10:34 PM 發表

用錢搞得掂喇,有心做你一早放正面相,個男友都無非想屈一筆錢
放埋張正面相仲點屈到多一筆呀,反唔到轉頭呀啦,萬一譚伯認佢係相中人仲要話條女好好砌仲免費咁佢哋點算呀

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 10:53 AM 發表

人地連衣服同鞋都做晒比較係一樣架
呢條heha都7下7下呀,好搵唔搵搵個翻版譚詠麟來做藉口,仲要話apps可以執相,如果係惡作劇譚伯就唔洗咁認真採取法律行動啦

引用:
原帖由 1813sleep 於 2021-11-25 11:36 AM 發表

大陸人點會老屈香港人
你唔愛國?國安又要做野
比起香港人 我一定信大陸人多D
呢件朋友號01好明顯係麟伯嘅忠實粉絲,不斷維護麟伯,95搭8

引用:
原帖由 馬毛主席 於 2021-11-24 11:32 PM 發表
遲來的春天,不應去愛,無奈卻更加可愛,亦由得它開始又錯多一趟  ........
這陷阱這陷阱偏我遇上

引用:
原帖由 samwggg1 於 2021-11-24 11:49 PM 發表
Alan好野!果然係男人偶像。
以前我偶像係陳冠希,依家先發現Alan係我心目中嘅真英雄,老而尼堅

引用:
原帖由 jj138 於 2021-11-24 11:53 PM 發表
71歲還可以硬起來咩!
why not,企街班阿蟬都係靠班伯伯生活啫

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 07:24 PM 發表

佢地邊識得客觀,因為咸倫係藍蠅撐警代表,除非係搞佢地老婆同女友,唔係乜野理由都講得出口
譚伯再死口唔認人哋就再爆多啲證明,睇下到時呢隻heha仲點撐

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 08:19 PM 發表

咸倫緊係比左錢,現在靜晒
比錢嘅話就會要求對方道歉同埋話相中人唔係譚伯只係佢惡作劇玩吓譚伯囉

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-11-26 05:11 PM 發表

我以為係三、四十年前的舊聞……

佢退休都三十年,重有23歲歌迷/粉絲??????????????????????????
好明顯就係陷阱啦,對情侶一早微信微博話好鍾意佢好想見佢,甚至早早就發展成網戀呃譚伯上去演出時約定見面然後就上酒店啦,一Q可能可以值百萬喎,你係對情侶又做唔做

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]