• 瀏覽: 23,059
  • 回覆: 180
  • 追帖: 1
+2

一名高級督察昨晚帶醉到尖沙咀一間玩具店,其間被指在店內非禮一名大肚女店員,對方報警求助,警方調查後以涉嫌非禮將男督察拘捕。

消息稱,被捕男子姓李,為防止罪案科(CPB)高級督察。事發於昨晚,李在尖沙咀酒吧消遣,疑飲得醉醺醺,之後前往美麗華廣場一間玩具店,店員見他是熟客,且帶有醉意,讓他坐下休息,其間李被指觸摸一名懷孕女店員身體,店方報警求助。警員到場調查後,以涉嫌非禮將李被捕,帶署扣查。《香港01》正向警察公共關係科查詢。

大肚婆都非禮,好賤格的男人,等天收!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/704461/防罪科高級督察-涉尖沙咀非禮大肚女店員被捕?utm_source=web_push&utm_medium=referral&utm_campaign=all

常威?

又係飲酒出事, 所以之前有個局長話要禁酒係啱㗎。

飲醉咗仲分到佢係大肚婆咩 見女就上ga la~~

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-11-24 04:35 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211124/540213364052201472943816.jpeg/UFjGs7VHH6XwMQQd0lK3Pr8T_FnyWRl-FLfiyRS34sk

一名高級督察昨晚帶醉到尖沙咀一間玩具店,其間被指在店內非禮一名大肚女店員,對方報警求助,警方調查後以涉嫌非禮將男督察拘捕。

消息稱,被捕男子姓 ...
Check cctv if the 懷孕女店員 did any 身體 enticement towards the Police?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-11-24 04:37 PM 發表
又係飲酒出事, 所以之前有個局長話要禁酒係啱㗎。
禁佢地酒就啱,知法犯法,罪加一等,借酒鬧事既仲少咩?

又是飲酒累事。

引用:
原帖由 前來失控的主席 於 2021-11-24 04:40 PM 發表
飲醉咗仲分到佢係大肚婆咩 見女就上ga la~~
影衰晒班男人

又一個被酒精所害既市民

學呢度 ching 話齋,都係禁酒啦好心

飲酒之後......老強,非禮,揸車撞死人,不小心駕駛......
咁樣飲黎做乜呢
不過個個都話自己飲完都無事,係傻仔先會做D咁既事
所以個個就繼續飲
到飲完出事就喊苦喊忽,好後悔,好大壓力
早知今日 何必當初

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-11-24 04:46 PM 發表
又一個被酒精所害既市民

學呢度 ching 話齋,都係禁酒啦好心
知自己唔飲得就咪鬼飲咁多,仲要係防罪科.....

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-11-24 04:46 PM 發表
飲酒之後......老強,非禮,揸車撞死人,不小心駕駛......
咁樣飲黎做乜呢
不過個個都話自己飲完都無事,係傻仔先會做D咁既事
所以個個就繼續飲
到飲完出事就喊苦喊忽,好後悔,好大壓力
早知今日 何必當初
個個都話自己唔小心,壓力大,諸多借口

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-11-24 04:47 PM 發表

知自己唔飲得就咪鬼飲咁多,仲要係防罪科.....
咁易控制度就唔會周街醉酒老

如果人人自律有效既話,連毒品都唔駛禁添

所以都係禁酒啦好心

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-11-24 04:48 PM 發表

個個都話自己唔小心,壓力大,諸多借口
其實飲酒既人係無自制能力
所以先會發生酒後乜乜 酒後物物既事件

影衰曬啲警察
正常警察點會做啲咁喪心病狂嘅事丫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]