• 瀏覽: 49,858
  • 回覆: 171
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-11-24 12:48 PM 發表
搞毒品放係任何國家,唔係死刑就係終身架啦。
荷蘭判好輕,三幾年貨仔

引用:
原帖由 skirt333 於 2021-11-24 12:35 PM 發表
飲金仔頭啖湯, 抵槍決啦
佢地唔係興狗決?   🏃🏻💨🐕🐕🐕💨

死蠢!送個老婆同女去比金仔娛樂幾晚求減刑啦!😂

佢自己食唔少

見到呢段新聞係嚟自台灣,就知道又係老作

引用:
原帖由 永治 於 2021-11-24 12:33 PM 發表
記者王靖淳/綜合報導 北韓領導人金正恩疑不忍心看見年輕的女大生下海賣身,於是近日積極掃黃掃毒,同時在得知有女大 [...]

金仔又一德政(應該...)

Yahoo新聞:
北韓領導人金正恩疑不忍心看見年輕的女大生下海賣身,於是近日積極掃黃掃毒,同時在得知有女大生被迫下海賣身後,對多位背後主謀者下達死刑令,未來將會持下嚴 ...
美國總統拜登瀨屎!金正恩超暴怒.......火高喊:給我死開, 瀨屎曱甴

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-11-24 12:48 PM 發表
搞毒品放係任何國家,唔係死刑就係終身架啦。
以前可能係,宜家真係唔敢講,香港黃官當道,犯毒為民主自由,官可能會幫佢開脫,好顛。

係都金仔食先啦

同金仔爭女,真係買棺材唔知定。

好多台灣新聞都係假。

引用:
原帖由 barre 於 2021-11-24 01:22 PM 發表
金仔話,所有囡都係我的!
食囡罪不致死,最錯係俾錢,做壞規矩……

肥仔恩話,食囡做乜要俾錢??

.

引用:
原帖由 skirt333 於 2021-11-24 12:35 發表
飲金仔頭啖湯, 抵槍決啦
你地玩晒佢玩咩

引用:
原帖由 永治 於 2021-11-24 12:33 PM 發表
記者王靖淳/綜合報導 北韓領導人金正恩疑不忍心看見年輕的女大生下海賣身,於是近日積極掃黃掃毒,同時在得知有女大 [...]

金仔又一德政(應該...)

Yahoo新聞:
北韓領導人金正恩疑不忍心看見年輕的女大生下海賣身,於是近日積極掃黃掃毒,同時在得知有女大生被迫下海賣身後,對多位背後主謀者下達死刑令,未來將會持下嚴 ...
金仔管理得好,北韓係人間天堂😌

金仔出巡,雙臂要慘食波餅

抵死,冇預埋肥仔金

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]