• 瀏覽: 49,710
  • 回覆: 171
  • 追帖: 1
+7
疫情下北韓封關,咪玩啦

引用:
原帖由 球皇美斯騎住C朗 於 2021-11-24 01:34 PM 發表
500美金可以包電影學院韓妹月?!
換轉大陸可能要收5萬美金。
咁平,韓妹

呆灣將自己發生嘅事,套係金仔身上?😂🤣😆

引用:
原帖由 永治 於 2021-11-24 12:33 PM 發表
記者王靖淳/綜合報導 北韓領導人金正恩疑不忍心看見年輕的女大生下海賣身,於是近日積極掃黃掃毒,同時在得知有女大 [...]

金仔又一德政(應該...)

Yahoo新聞:
北韓領導人金正恩疑不忍心看見年輕的女大生下海賣身,於是近日積極掃黃掃毒,同時在得知有女大生被迫下海賣身後,對多位背後主謀者下達死刑令,未來將會持下嚴厲掃蕩。

綜合韓媒報導,平壤音樂舞蹈大學及平壤電影戲劇學院 ...
佢地有駐北韓記者咩。
🤣🤣

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-11-24 12:48 PM 發表
搞毒品放係任何國家,唔係死刑就係終身架啦。
不是,尾加人仕表示熱愛毒品。

金仔話 : 絶不容許其他人食我d女。  

引用:
原帖由 永治 於 2021-11-24 12:33 PM 發表
記者王靖淳/綜合報導 北韓領導人金正恩疑不忍心看見年輕的女大生下海賣身,於是近日積極掃黃掃毒,同時在得知有女大 [...]

Yahoo新聞:
北韓領導人金正恩疑不忍心看見年輕的女大生下海賣身,於是近日積極掃黃掃毒,同時在得知有女大生被迫下海賣身後,對多位背後主謀者下達死刑令,未來將會持下嚴 ...
啲相有點似當年老毛,成日成堆女圍住佢。

都on能9, 踢場波, 想知比數都難過登天, 就憑你班濕9人, 可以知道咁多野

真真假無法知, 當八卦新聞得啖笑

金生果斷行動

北韓全鎖國政策,任何外人都無可能咁清楚裡面發生緊嘅事。

認真:正男成日哭哭啼啼已被小新巨集解決……小新作為設計主角所接觸的唔是我哋可知。

#叫陣壹齊捱靠呢啲

引用:
原帖由 永治 於 24-11-2021 12:33 PM 發表

Yahoo新聞:
北韓領導人金正恩疑不忍心看見年輕的女大生下海賣身,於是近日積極掃黃掃毒,同時在得知有女大生被迫下海賣身後,對多位背後主謀者下達死刑令,未來將會持下嚴 ...
將個人射上太空

金仔食得飽,朝鮮人都肚餓喎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]