• 瀏覽: 13,499
  • 回覆: 83
引用:
原帖由 侵侵侵 於 2021-11-24 01:25 PM 發表
已經清零,打咗兩針以為可 通關,點知正苦玩 滴水必漏,
拖到抗體冇效,而家冇誘因,預約小,已經反映了
預約小因為好多人未夠半年

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-11-24 06:24 PM 發表

預約小因為好多人未夠半年
有好多市民係屋企附近私家醫生打科興,政府頇約系統只展示各接種申心的

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-11-24 12:20 PM 發表

事實上已經好高比例,有很多人身體本身吾可以打!
另外,如果係有用,就吾洗第三四針喇,冇可能叫人無了期咁追針
疫苗無可能快個病毒

booked

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-11-24 11:32 AM 發表
一年之內打三針?
第二針同第三針要相距180日。

趕緊補接第三種,抵抗病毒。

已打第三針💪🏻💪🏻

姑勿論打完兩針科興或復必泰, 人是受體不停注射病毒在身體內, 終有一日閸唔到就煩, 所以諗清楚.

丿原諒我我係要搶野(香港戲院律政司),丿我就係要死係伊道(香港唯一教堂聖德肋撒),丿亡魂係我目的(荷蘭精神領袖太古A),丿我係要死不銘目(英國下流人民選出來既下流) - 武漢肺炎沿頭。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-24 03:47 PM 發表

mRNA根本就唔係成熟技術.........
為左搶先過大陸出先夾硬出+做媒唱好做勢

冷鏈可以改溫度, 由負70=>2-7度, 真係有x病........投資買冷鏈設備坐能晒係度啦
保護力又吹大....
心肌炎就後加
一開始啲磚家又話要打哂兩針bnt先有效,一針係無用嘅。但係到青少年打bnt好可能會引發心肌炎又即刻話青少年一針都ok,搬龍門快到無人有。

我打左兩針科興,不過唔會打第三針......

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-11-24 11:41 AM 發表

話好勁西藥都係
起勁越快謝
定律

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-11-24 11:41 AM 發表

話好勁西藥都係
有無太陽咁勁?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]