• 瀏覽: 4,780
  • 回覆: 14
已接種兩劑科興疫苗滿六個月市民不論是否優先群組,今日(23日)起可預約或即場打第三針,市民反應踴躍,期望接種第三針加強保護,利己利人。

全部都不是香港人

新聞來源連結:

https://www.dotdotnews.com/a/202 ... b05157f238de09.html

打科興, 較安全.

人人都應該為抗疫出一分力。

咁多人打, 咁袁國勇唔使幫手清啦......死返去打返BNT la

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-11-24 08:23 AM 發表
打科興, 較安全.
吸煙者打科兄好似無咁易出事。
同係疫苗打第三針要隔半年,重症者想打都要醫生簽名但都要隔一個月。咁唔同類的流感疫苗與第三針係咪要隔更耐?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-11-24 08:28 AM 發表
人人都應該為抗疫出一分力。
為抗疫出一分力,可以帶口罩,加強衛生

睇見袁膠獸身體咁老實,大家都明白晒以前被佢騙了

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-24 08:31 AM 發表
咁多人打, 咁袁國勇唔使幫手清啦......死返去打返BNT la
你咁講就唔啱啦,人地袁教授諗咗好耐先至搵到個咁好嘅借口,佢之前打完兩針之後就已經好後悔啦。至於點解,當然係因為嗰啲副作用啦,況且最近又爆出輝瑞數據造假嘅事件,佢當然要轉軚啦,你估佢真係儍嘅咩。

12月2日打第三針科興

點解之前打科興可打笫三針?打伏必泰就未有安排!好唔公平喎!

引用:
原帖由 kk2964 於 2021-12-2 05:26 PM 發表
點解之前打科興可打笫三針?打伏必泰就未有安排!好唔公平喎!
從來西方野都唔會考慮東方人架啦

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-12-2 05:31 PM 發表

從來西方野都唔會考慮東方人架啦
市民信唔過伏必泰?第三針打科興,但未有安排,種招點算?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kk2964 於 2021-12-2 05:36 PM 發表

市民信唔過伏必泰?第三針打科興,但未有安排,種招點算?
我係話 : 從來西方野唔會考慮東方人架啦

只打科興

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]