• 瀏覽: 50,576
  • 回覆: 167
  • 追帖: 2
係勞資糾紛啫

我最唔明個垃圾律政署做咩,近排好多單女老屈男了,係未要檢討單單唔夠證據都擺上court

天地有正氣

引用:
原帖由 大大贏家 於 2021-11-23 08:47 PM 發表
我最唔明個垃圾律政署做咩,近排好多單女老屈男了,係未要檢討單單唔夠證據都擺上court
因為女人一句強姦就大晒

又係商業糾紛嚟,從來唔信有人可以強到惡港女……
必定係事後拗唔掂數玩老屈

女人30如狼, 40似虎

樓主真係天真到不得了,63歲做地盤,裝修都大把,分分鍾單手就抽得起你

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-11-23 08:24 PM 發表
依家男人[搵食], 尤其是食[住家菜], 一定要識得保護自己, 逃寶買一個微形攝錄機最平只係幾十蚊人仔, 再買多一塊幾GB的SD卡, 做嘢之前先set好個架步, 咁就唔會無喇喇坐幾碌.
好似又啱喔

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-11-23 07:01 PM 發表
居於新界鐵皮寮屋的已婚六旬漢,被指在前年強行把一名他稱作「靚女」的女鄰居拉入屋,強行與對方性交。他被控一項強姦罪,上星期

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211123/photo/bkn-20211123175223642-1123_00822_001_01b.jpg?20211123175227

X供稱, 2019年12月她沒工作,被告於是讓她跟他往地盤 ...
兩下?梗不滿啦🤔🤔

被姦就要馬上報警,今次柒咗啦。隔咗成年真係好難告得入既,女士們要醒目啲,唔好因為覺得驚、醜而遲遲唔報警。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-11-23 07:01 PM 發表
居於新界鐵皮寮屋的已婚六旬漢,被指在前年強行把一名他稱作「靚女」的女鄰居拉入屋,強行與對方性交。他被控一項強姦罪,上星期

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211123/photo/bkn-20211123175223642-1123_00822_001_01b.jpg?20211123175227

X供稱, 2019年12月她沒工作,被告於是讓她跟他往地盤 ...
有時唔係乜野都商業糾紛架,呢條呀叔做地盤,力氣一定唔同普通人,再加上女方事後好迷惘,所以拖拖拉拉先會咁唔出奇架

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-11-23 07:56 PM 發表
60幾歲[老翁]要按實條40幾歲中女, 雙方搏鬥搞得幾搞[老翁]都氣咳冇力, 佢細佬更加[冇力].  
按道理血畀唔到細佬典起機?

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-11-23 07:56 PM 發表
60幾歲[老翁]要按實條40幾歲中女, 雙方搏鬥搞得幾搞[老翁]都氣咳冇力, 佢細佬更加[冇力].  
阿樂書華新力加 70 歲, 都可以一拳打死 20 歲 ge 你~
邊個話 60 幾歲, 一定系冇力?~

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-11-23 09:10 PM 發表
樓主真係天真到不得了,63歲做地盤,裝修都大把,分分鍾單手就抽得起你
可能樓主40歲已經唔得,佢以為個個男人好似佢咁掛

有可疑,6X歲可以在反抗情況及剎那間可以硬起來?呀叔食咩補品養生?😱

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]