• 瀏覽: 2,129
  • 回覆: 18
【Now新聞台】行政長官林鄭月娥表示,內地專家來港考察四日,對兩地通關打好基礎,而兩地專家將於周四在深圳舉行第二次對接會議,商討通關安排。 林鄭月娥:「非常高興與大家公布,我們昨天已收到來自港澳辦的通知,第二次兩地就防疫情況的對接會議,將於周四,即後天在深圳舉行。同樣地,香港的團隊將由政務司司長率領。這些都是非常正面的訊息,我熱切期盼能早日向社會公佈有序通關的詳情。」#要聞

繼續慢慢拖落去吧,對接完,可以舉行第三次來香港考察,考察完可以舉行第四次嘅對接,慢慢拖慢慢玩死香港人吧!又提出乜香港冇追蹤功能,內地接受!內地點做就點做啦,垃圾777同陳無恥呢班癈柴!!

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/林鄭月娥-兩地專家周四於深圳舉行第二次對接會議-023958373.html

林鄭靠得住
豬乸會上樹

唔通關都冇所謂架 我地生活如常 行街舒服左好多

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-11-23 11:25 AM 發表
你上去內地行下街啦,仲舒服啊,啲嘢仲平啊。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-11-23 11:25 AM 發表
唔關事嘅當冇件事,關事嘅就緊張件事,你唔上去梗係無所謂,但只係你個人表達,其他人可以唔理。

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-11-23 11:22 AM 發表
林鄭靠得住
豬乸會上樹
死7婆害死人,又對接,又觀察,根本就做大龍鳳

香港官廢
阿爺又放氣香港
黃絲唔想通
藍絲又淨係識察阿爺鞋

無希望啦, 無希望, 就唔會失望

引用:
原帖由 鼠貓 於 2021-11-23 11:41 AM 發表

唔關事嘅當冇件事,關事嘅就緊張件事,你唔上去梗係無所謂,但只係你個人表達,其他人可以唔理。
所以我咪話一世唔通我都冇所謂架 慢慢清零啦

引用:
會令金舖經理日日以淚洗面

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-11-23 11:58 AM 發表

所以我咪話一世唔通我都冇所謂架 慢慢清零啦
所以你只有自話自說,政策唔會理你🤣

內地專家係香港考查,相信會對香港防疫抗疫措施提出改善意見

引用:
原帖由 冗員七號 於 2021-11-23 12:05 PM 發表

做得零售預左收入唔穩定

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-11-23 01:31 PM 發表

做得零售預左收入唔穩定
兒家好穩定,  收入 keep 住清 0

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-11-23 11:41 AM 發表

死7婆害死人,又對接,又觀察,根本就做大龍鳳
當初唔封關, 就乜事都無。

死人777,要硬的時候唔硬。

引用:
原帖由 冗員七號 於 2021-11-23 12:05 PM 發表

初期通關有配額制度,幫不了零售業。
不要因呢個消息買零售股

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]