• 瀏覽: 26,864
  • 回覆: 241
  • 追帖: 1
+9
歐洲多國有民眾上街示威,反對政府收緊防疫限制措施。其中荷蘭連續多日出現示威,部分城市更爆發警民衝突;首相呂特(Mark ...

閪人唔係無條件支持爭取自由反對暴政嘅示威咩?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211123/mobile/bkn-20211123053057398-1123_00992_001.html

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-11-23 10:25 AM 發表
歐洲多國有民眾上街示威,反對政府收緊防疫限制措施。其中荷蘭連續多日出現示威,部分城市更爆發警民衝突;首相呂特(Mark ...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211123/photo/bkn-20211123053057398-1123_00992_001_01b.jpg?20211123053908

閪人唔係無條件支持爭取自由反對暴政嘅示威咩?
...
鬼佬(閪人)︰ 我有選擇打針的自由,但是,若我有病,政府有責任醫治我 ! !

唔係美麗風景線咩

遍地開花

個人自由凌駕大衆利益之上!
歐美美麗風景綫,
將會把人權自私與病毒發揚光大!!!

各地手足加油

歐美越亂越好啊,美麗的風景線。

美麗的風景線

沒有暴徒,只有暴政!😊

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-11-23 10:39 AM 發表
暴力行為一定要譴責
黃狗完美演繹雙重標準!🤣

之前形容呢d是 ........ "和平示威  手無寸鐵  爭取公義  人權自由"  個喎

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-11-23 10:47 AM 發表

點樣雙重標準法有冇證據可以提出
版友是火星人第一日來地球?  

地球人有良知既 都睇到雙重標準
冇良知既地球人  亦心知肚明雙重標準 只是口不作聲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]