• 瀏覽: 14,549
  • 回覆: 32
聽說台軍戰略,一開戰飛機就逃日本,或者進山洞等死。

唔好神化隱形戰機,點會偵唔到呀

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2021-11-23 10:47 AM 發表
台軍應該想多了,中共應該只派J16對付F16, J20集中對付日本基地的美軍。
F16對位係J10
J16係重型機,唔會對F16

不過對J10都係死路一條

引用:
原帖由 真面目 於 2021-11-24 02:11 PM 發表
呆蛙能保證機場不被炸爛嗎?沒有機場還飛個屁呀,哈哈。
飛嚟香港降落。

台軍,真係好笑!好單純!
尾國唔敢講,係知中國戰鬥機微強大了!

今次我信台灣喎, 打飛機直頭係強項啦

對16v難打了

就是當年無奈的空中美男子槍挑萌禽的反轉版
當年4V人怎麼笑,現在再重覆一片就是

台灣戰機同送死冇分別

最強加入佐聯合作戰系統,超視距能力大増,一般所謂隱形戰機不是對手了

引用:
原帖由 凡間疑惑的作業 於 2021-11-30 06:36 PM 發表
最強加入佐聯合作戰系統,超視距能力大増,一般所謂隱形戰機不是對手了
你識唔識軍事架?
第一個就殺你臺灣預警機,冇咗預警機,邊個可以報到位?

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-11-30 08:38 PM 發表

你識唔識軍事架?
第一個就殺你臺灣預警機,冇咗預警機,邊個可以報到位?
軍盲就唔識嘢啦,可以連線埋尾割,曰呆f35 f15 f16 ,預警機,神盾艦架,無知最可憐

引用:
原帖由 凡間疑惑的作業 於 2021-12-1 11:25 AM 發表

軍盲就唔識嘢啦,可以連線埋尾割,曰呆f35 f15 f16 ,預警機,神盾艦架,無知最可憐
你嗰啲美軍單位噉去臺灣附近先算啦,就算去到一樣可以被破壞。
唔好唔記得仲有J16 jam鳩你哋線。
F35都係用X波段雷達,反隱形冇優勢。

台軍最強武器係投誠方便麵!!仲有……蛋卷!!解放軍好害怕!!

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-12-1 12:03 PM 發表

你嗰啲美軍單位噉去臺灣附近先算啦,就算去到一樣可以被破壞。
唔好唔記得仲有J16 jam鳩你哋線。
F35都係用X波段雷達,反隱形冇優勢。
軍盲無知最好憐,唔通真係要貼住飛咩,仲有人迷信x波段真係無知,得嘅以色列D,f35一早被打晒下來啦,X放段又晤係咩高科技,真X波雷達效射程有2000至4000公里,使乜行到付近呢依家反隱形用L波段uhf波長反隱形

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]